}
Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Bliv partner i VisitOdder

Tirsdag, august 23, 2016

Som partner i VisitOdder bliver din virksomhed en del af et stærkt fællesskab, der samarbejder om at udvikle Odder-området og skabe vækst og aktivitet, så endnu flere glade gæster tiltrækkes til området.

Sammen arbejder vi målrettet for øge synligheden af-, interessen for- og kendskabet til Odder kommune og alle områdets spændende tilbud inden for bl.a. natur, gastronomi og kultur.

Vores mål er at gøre din virksomhed synlig og tilgængelig overfor områdets gæster, samt at give alle besøgende et professionelt og unikt turismeprodukt, der på én gang vejleder og inspirerer til oplevelser i området.

Som partner anbefaler vi din virksomhed til områdets gæster og vi tænker jer ind i alle relevante sammenhænge med henblik på meromsætning.

Vi markedsfører vores partneres virksomheder via trykte og digitale medier, f.eks. velkomstguides, bykort, interaktive infoskærme, web, app og sociale medier.
Igennem turistsamarbejdet Kystlandet, der også dækker VisitHorsens, markedsfører vi Odder- og Horsens-området nationalt så vel som internationalt.

Fordele ved at blive partner i VisitOdder

Som partner får du:

 1. En profil på VisitOdder.dk, som har over 62.000 besøgende. Profilen bliver tilgængelig på dansk, tysk og engelsk og indeholder beskrivelse, kontaktoplysninger, billeder m.m.
 2. Visning i områdets 10 turist infoskærme, der hjælper gæsterne med at finde spisesteder, shopping, oplevelser, overnatning m.m. Skærmene er placeret hvor turisterne i forvejen færdes - overnatningssteder, indkøbssteder og ved Tunøfærgen. Skærmene får 48.000 klik.
 3. Visning i VisitOdders app, der guider gæsterne på samme måde som turist skærmene, bare i lommeformat.
 4. Mulighed for at synlighed i byens velkomstguide - oplag: 17.000 stk.
 5. Mulighed for at synlighed i byens city map – oplæg: 35.000 stk.
 6. Mulighed for at synlighed i ActiveKid hæftet, der samler alle sommerens sjove børneaktiviteter – oplæg: 18.000 stk.
 7. Mulighed for at være med i Oplevelseskortet, der giver halv pris på entre til en række af områdets attraktioner.
 8. Adgang til turistmaterialer, der kan uddeles til gæster, herunder bl.a. velkomstguides, city maps og ActiveKid hæfter.
 9. Mulighed for at markedsføre og sælge produkter via bookingportalen www.kystlandet.dk
 10. Månedlige oversigter over udvalgte events og aktiviteter. Oversigterne kan hænges op eller udleveres til gæster.
 11. Partnermails med aktuel og vigtig information samt tips til hvordan du/I får mest muligt ud af partnerskabet.
 12. Mulighed for sparring i forhold til salg og udvikling af virksomheden samt mulighed for at indgå i en mersalgsindsats på tværs af kommunegrænserne.
 13. Mulighed for at deltage i større profilskabende aktiviteter.

Partnerskabstyper

Der findes 3 kategorier af basis-partnerskaber, alt efter hvilken type og størrelse virksomhed du har:

Basis partnerskab A
- for attraktioner, museer, større overnatningssteder (hotel, camping, vandrehjem), shoppingcentre og butikskæder med flere enheder.

Basis partnerskab B
- for restauranter, caféer, overnatningssteder med 3-10 enheder/værelser, mindre turismeaktører/aktiviteter, butikker og større gårdbutikker.

Basis partnerskab C
- for barer/natteliv/diskoteker, events, små gårdbutikker, gallerier, taxaselskaber, turismeprodukter drevet 100% af frivillige og B&B værter med 1-2 værelser.

Derudover er der mulighed for VIP partnerskab, som får din virksomhed helt frem i forreste række og giver ekstra synlighed, når gæsterne skal planlægge deres ophold.

Læs VisitOdders partnerskabsbrochure her og få mere information om de forskellige partnerskaber, se hvad det koster og bliv klogere på mulighederne for ekstra synlighed.

Har du spørgsmål vedr. partnerskab i VisitOdder? Så kontakt os på tlf. 61724580 eller på mail til info@kystlandet.dk.

Del denne side

Partnerskab A

Partnerskab B

Partnerskab C

VIP Partner