En lille by med en lang historie - Så langt tilbage som omkring 6.600 f. Kr. findes der spor af beboere i Norsminde

Odders smukke natur har altid tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndværkere. Mange har valgt at bosætte sig her for til stadighed at lade sig inspirere af roen og naturen. Flere af dem åbner gerne deres værksteder for besøgende.

Galleri under Kroen

Galleri under Kroen i Norsminde
Galleri Under Kroen er beliggende i det hyggelige Norsminde, hvor fjorden giver et smukt bagtæppe til de kunstneriske udfoldelser.

Galleri Under Kroen åbner dørene i det hyggelige, rustikt indrettede galleri under Norsminde Kro og byder på et indblik i OdderKystens lokale kunst. 

Få indblik i kunstnernes forskellige teknikker i det arbejdende værksted. Se hvornår du kan møde de forskellige kunstnere i denne oversigt.

Galleriet er et samarbejde imellem kunstnerne selv, Norsminde Kro og VisitOdder. Det er kunstnerne selv der bemander galleriet, så der er rig mulighed for en god snak om værkerne.

Området er utrolig velegnet til traveture. F.eks kan anbefales en travetur fra Norsminde Havn ud omkring næsset og tilbage gennem sommerhusområdet eller tag turen fra havnen, langs syd-siden af Norsminde Fjord, ud til det gamle pumpehus og ”Det herreløse".

Adresse

Gl. Krovej 2, Norsminde
8300 Odder

Åbningstider

Galleri under Kroen er slut for 2016, men vender tilbage i 2017