Odder gågade

Shopping

Odder har det hele! Og der er noget om snakken, for selv om vi kun er ca. 25.000 indbyggere, så findes der adskillige butikker, spisesteder og oplevelser året rundt

Odder by tiltrækker handlende fra både Horsens og syd Aarhus - her er detailbutikker med højt serviceniveau, hyggelige butikker og små spisesteder. 

Her er 1000 gratis parkeringspladser i gåafstand til butikkerne og det hyggelige torv danner rammen om torvedag onsdage, hvor det er muligt at købe ost, fisk og frugt. 

Events i byen
Torvet med springvand og flotte bygninger danner tit ramme for små og store begivenheder. Når der afholdes Landmanden kommer til byen er det her, der bygges bondegård med dyr og smagsprøver. Når sneen daler i december er det her det store juletræ er centrum for en række juleaktiviteter og her er også aktiviteter under byens Shopping by night. 

 

Del denne side

Åbningstider

Midtbyen:
Man-torsdag åbent til kl. 17.30
Fredag åbent til kl. 18.00
Lørdag åbent 13.30/14

 

Kvickly Odder:
Man-fredag  8-20
Lør-søndag 8-18

Køb Odder

Den lokale handelstandsforening har efterhånden mange år på bagen og står hvert år bag mange events i byen, bl.a. koordinering af juleaktiviteter, shopping by night og det populære forårsmarked Landmanden kommer til byen.

Find oplysninger om foreningens medlemmer og deres aktiviteter på Køb Odders hjemmeside

Odder Apotek

Medicin i håndkøb og på recept, plejeprodukter og gode råd og vejledening. Odder Apotek

Fru Møllers Mølleri

Gårdbutikker & specialforretninger

Besøg de mange lækre gårdbutikker ved OdderKysten, køb produkterne med hjem eller nyd dem på spisestederne.