Turist i Odder

Ferie i Odder er for alle. Her er både noget for dem, der er på ferie med børn, for dem, der vil have ro, nærvær og autentiske oplevelser og dem der vil have fysisk udfoldelse. På denne side kan du hente masser af inspiration og praktiske råd til din næste ferie ved OdderKysten.

Vil du have inspiration til din næste cykeltur eller cykelferie? Så lad den nye cykelbog med cykelkort over 18 skønne cykelruter i Østjylland guide dig til gode cykelruter, nye oplevelser og spændende kulturfortællinger.

Tag på cykelferie omkring Horsens og Odder og oplev området med alle dine sanser. Du får området helt ind under huden, kommer ned i gear og får en ferie fyldt med sanseindtryk og uforglemmelige oplevelser. Få inspiration til din cykelferie her.

Mød her otte forskellige mennesker bosat ved OdderKysten. Hver med deres fortælling og deres anbefalinger til seværdigheder og steder i vores lille smørhul.

Specialiteter ved OdderKysten. Gå på opdagelse i OdderKystens mange hyggelige gårdbutikker og specialforretninger. Her finder du en bred vifte af specialiteter, der kan være med til at forsøde din hverdag. Klik videre og se en oversigt over gårdbutikkerne. 

Odder har et stort udvalg af spisesteder, hvadenten du søger gourmet middagen, en hurtig frokost til hele familien eller en romantisk middag for to. 

OdderKysten har meget mere at byde på end der kan nåes på en enkelt besøg. 

Skal det være en romantisk weekendtur på hotel? 14 dage ud af kalenderen med ungerne? En impulsiv overnatning i det fri? eller et godt sted at sove efter festen? Vi er sikre på at have noget til din smag og pengepung! 

Oplevelser med: Tempo og action - Nostalgi og viden - Forkælelse og velvære - Store vidder og stilhed - Smag og duft – Humor, puls og klang. Du kan finde oplevelser fra Malling i nord, ud over kyst og hav til Endelave i øst, ned til Vejle fjord i syd og mod vest ved Gudenåen.

Se hvad der sker - hele året rundt. Søg i vores database og find begivenheder, events eller den helt særlige aktivitet der gør dit ophold i Odder til noget særligt. 

Måske falder du over et marked, en koncert, et gratis foredrag eller en guidet tur ved vandet? 

The Odder Feeling

Musikeren Michael Kolster fra 'Nice Little Penguins' har skrevet et stykke musik, der beskriver hans oplevelse af 'sjælen ved Odder. Fotografer fra Odder Fotoklub har sat billeder til - og det er der blevet denne lille film ud af.

Se de skiftende udstillinger med store kunstnere forankret i Odderkysten. Eller kom på byvandring og hør om Odders udvikling.

Facebook

Nyhedsbrev

VisitOdder udsender nyhedsbrev
med store og små begivenheder,
gode tilbud og highlights for de
kommende måneder. 

Hent vores app - gratis

Tag VisitOdder med i baglommen og find let frem til 


vejvisning til nærmeste spisested,
aktuelle begivenheder,
oversigt over strandene,
åbningstider på attraktioner.


Kort sagt alt hvad du har behov for under ferien. 

 

Hent vores app via App Store Download VisitOdder appen i App Store eller Google Play Hent VisitOdder appen via Google Play  til Android 

Kontakt

VIP Partnere

Logo for Kvickly Odder          Logo for Hou Strandcamping          Logo for Best Western Jørgensens Hotel          Logo for FÆNGSLET