Lige i hjertet af Danmark

Odder ligger i hjertet af Danmark og vi elsker vores lille smørhul midt i landet. 

Derfor er vores fire kerneområder også samlet i et hjerte, der minder os om at man skal have hjertet med sig, nyde livet, grine, opdage, opleve. 

Oplevelser med: Tempo og action - Nostalgi og viden - Forkælelse og velvære - Store vidder og stilhed - Smag og duft – Humor, puls og klang. Du kan finde oplevelser fra Malling i nord, ud over kyst og hav til Endelave i øst, ned til Vejle fjord i syd og mod vest ved Gudenåen.

Odder har et stort udvalg af spisesteder, hvadenten du søger gourmet middagen, en hurtig frokost til hele familien eller en romantisk middag for to. 

Specialiteter ved OdderKysten. Gå på opdagelse i OdderKystens mange hyggelige gårdbutikker og specialforretninger. Her finder du en bred vifte af specialiteter, der kan være med til at forsøde din hverdag. Klik videre og se en oversigt over gårdbutikkerne. 

Mød her otte forskellige mennesker bosat ved OdderKysten. Hver med deres fortælling og deres anbefalinger til seværdigheder og steder i vores lille smørhul.

OdderKysten har meget mere at byde på end der kan nåes på en enkelt besøg. 

Skal det være en romantisk weekendtur på hotel? 14 dage ud af kalenderen med ungerne? En impulsiv overnatning i det fri? eller et godt sted at sove efter festen - uanset om man er vært eller gæst. Vi er sikre på at have noget til din smag og pengepung! 

En særudstilling om dansk barnevognskultur og Odder Barnevognsfabrik.

Vi danskere har et særligt forhold til barnevogne. Vores små børn sover ude i barnevogne året rundt i længere tid end i andre lande, og vi har vognene med over alt – fra skovturen til cafeen og i bilen og toget. Barnevognen historie i Danmark begynder i 1860erne og har siden udviklet sig i en grad, så en forsker i børnekultur hævder, at barnevognen er for danskerne, hvad bilen er for amerikanerne. 

Se hvad der sker - hele året rundt. Søg i vores database og find begivenheder, events eller den helt særlige aktivitet der gør dit ophold i Odder til noget særligt. 

Måske falder du over et marked, en koncert, et gratis foredrag eller en guidet tur ved vandet? 

The Odder Feeling

Musikeren Michael Kolster fra 'Nice Little Penguins' har skrevet et stykke musik, der beskriver hans oplevelse af 'sjælen ved Odder. Fotografer fra Odder Fotoklub har sat billeder til - og det er der blevet denne lille film ud af.

Turistinformationen OdderKysten 2015

Facebook

Nyhedsbrev

VisitOdder udsender nyhedsbrev
med store og små begivenheder,
gode tilbud og highlights for de
kommende måneder. 

Hent vores app - gratis

Uanset om du sværger til iPhone, elsker din Android eller blot lige har fået en smartphone har vi gjort det muligt for dig at få hele VisitOdder med i baglommen.  

 

Her får du bla. 
vejvisning til nærmeste spisested,
aktuelle begivenheder,
oversigt over strandene,
åbningstider på attraktioner.

 

Kort sagt alt hvad du har behov for under ferien. 

 

Hent vores app via App Store Download VisitOdder appen i App Store eller Google Play Hent VisitOdder appen via Google Play  til Android 

Kontakt