CleverCoffee

Specialkaffe i verdensklasse

Kaffe er en frugt – og behøver hverken smage brændt eller bitter.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i CleverCoffees kaffeværksted, hvor du kan opleve, hvor varieret kaffe kan smage, hvis det bliver behandlet nænsomt og er af høj kvalitet. Smag forskel på kaffe, alt efter hvor den kommer fra, hvordan den bliver forarbejdet, ristet og brygget. Her er der ingen smagsforstærkere, kun den rene vare.

Alt for mange steder er en kop kaffe en bitter, kogende og trist fornøjelse. Vi er sikre på, at det ikke er af ond vilje, men derimod manglende viden om, hvad der kræves for at skænke en velbrygget kop kaffe.

God kaffe starter med friske bønner. Bønnerne skal være af høj kvalitet og ristet nænsomt, så man bevarer sødmen og den egensmag, bønnen har.

Vores kaffer er fra micro lots i hele verden, nøje udvalgte og nænsomt profilristede til den lyse side. Dét fremhæver sødmen og de individuelle smagsnuancer i bønnen.

Det brygudstyr, vi sælger, er udvalgt med omhu, og hos CleverCoffee finder du udelukkende produkter af den højeste kvalitet. Det gør du fordi, vi véd, at du får den bedste kaffeoplevelse, når vores specialkaffer brygges på udstyr i verdensklasse.

Elite-Smiley og økologi-certificeret - naturligvis.

Kontakt os på tlf. 5040 3376 eller info@clevercoffee.dk for at høre nærmere eller aftale hvornår du kan kigge forbi.

Del denne side

Opdateret af:

VisitOdder info@visitodder.dk
 

Kontakt

Adresse

Fillerupvej 27
8300 Odder

Mobiltelefon

+45 5040 3376

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.10542861
Latitude : 55.96181595