Cykelruter i Østjylland

Vil du gerne ud og udforske Østjylland på cykel? Så lad cykelbogen med 18 skønne cykelruter i Østjylland guide dig til gode cykelruter, nye oplevelser og spændende kulturfortællinger.

Cykelbogen har ruter fra 7,5km til 190 km og den forbinder området omkring Horsens og Odder med Aarhus, Odder, Juelsminde, Skanderborg og Silkeborg.

Foruden selve cykelbogen på 52 sider, får du også et stort fold-ud kort. Begge dele er beskyttet af en vejrbestandig plastiklomme. Cykelbogen med 18 skønne cykelruter i Østjylland koster 50 kr. og findes i to sprogversioner; dansk og tysk.

Forhandlere: Her kan du købe cykelbogen med 18 cykelruter i Østjylland

Køb cykelbogen - se forhandlere her

Cykelbogen med 18 skønne cykelruter i Østjylland kan købes hos en række forskellige forhandlere i Horsens og Odder-området. Klik her for at se hvilken forhandler der er tættest på dig.

Sommersejlads med cykelfærgen Alrø-Hjarnø-Snaptun

Oplev de naturskønne områder, ø-stemning, det rige fugleliv og idylliske landsbyomgivelser med en sejltur over Horsens Fjord. Et perfekt udgangspunkt for cykel- og vandreturen. 

Cykelferie - 10 gode grunde til at tage afsted

10 gode grunde til at tage på cykelferie

Glæde, unikke oplevelser og nærvær – der er mange gode grunde til at tage på cykelferie. Læs 10 af dem her.

Play Video

Video: Livet føles større på cykel

Overvejer du om din næste ferie skal foregå på cykel? Se videoen her og find ud af, hvad der venter forude, hvis du tager på opdagelse i Danmark to hjul.

Play Video

Video: På mountainbike i Bjerge skov