Kuglen & Keglens restaurant

I vores hyggelige Diner kan I hele dagen spise lækre burgere med sprøde pommes frites og dejlig kold sodavand, præcis som i USA. I restauranten er der rig mulighed for at samles og nyde et lækkert måltid mad, samt et godt glas vin eller måske en øl.

Restaurant Keglen

Det er ikke tilfældigt, at restauranten hedder Restaurant Keglen. For Keglen er ordentlig, står stolt oprejst og har styr på tingene – nøjagtigt ligesom den service, du oplever.

I Restaurant Keglen får du serveret lækker og smagfuld mad ud fra et simpelt koncept. Her får du en intim restaurantoplevelse, som du kan supplere med sjov, leg og konkurrence på bowling-, minigolf- og krolfbanen.

Børnefødselsdag, brunch, klassefest, julefrokost, barnedåb, konfirmation, bryllup og mindestund er også meget velkomne i restauranten. En lækker buffet, steak, 3-retters selskabsmenu eller BBQ-ben og softice til dessert – det er opskriften på en god og hyggelig oplevelse.

Restauranten ligger i separate lokaler – væk fra larm, men tæt på sjov. Den danner derfor de perfekte rammer for møder og konferencer: rolige og intime, men med mulighed for at få renset hovedet i en bowling- eller minigolf-turnering i pausen.

Det er alle disse ting, Keglen står for. Og tilfører du, din familie, dine venner eller dine gæster godt humør og liv, som er Kuglens egenskaber, sker måske helt det samme som når Kuglen og Keglen kolliderer på bowlingbanen: energi og fællesskab opstår.

Del denne side

Opdateret af:

VisitOdder info@visitodder.dk
 

Kontakt

Adresse

Ballevej 2
8300 Odder

Telefon

+45 86541300

Fakta

  • Køkken

    • Take Away
    • Brunch
  • Prisniveau

    • Hovedret: DKK 150 - 250

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.152243019
Latitude : 55.984273221