Elsker kysten - Elsker Danmark

Oplev den unikke østemning og kom helt ned i gear på en af Danmarks fineste øer, Tunø. Nyd den idylliske stemning i byen og ved havnen og gå en tur rundt om øen og modtag en medalje som bevis. 

Skattejagten er en skøn aktivitet, og bliver I sultne efter turen, kan sulten stilles med et lækkert måltid mad hos et af øens unikke spisesteder. 

Gå ikke glip af en enestående oplevelse for hele familien. Lige nu kan du tilmed få færgebilletten til under halv pris, og kaptajnen inviterer gerne børn og barnlige sjæle op på broen.

» Book færgebilletter nu

Book billet til Tunø færgen

Frem til 18. juni kan du sejle til halv pris med den hyggelige færge. For kun 35 kr. for voksne og 18 kr. for børn kan du sejle fra Hou-Tunø, og den smukke overfart tager kun 55 minutter. 

Kort over Tunø til skattejagt

Gå Tunø rundt og få en medalje

Besøg skønne Tunø og begiv jer ud på den 8,3 km. lange vandretur rundt om øen med et skattekort i hånden. Kommer I hele vejen rundt om øen modtager i en medalje som bevis. 

Feriehuse ved OdderKysten

Solskin, sommerdage med grill i den lukkede have og badedage på de nærliggende strande eller ild i pejsen og havudsigt indefra i vinterhalvåret - Odderkysten er altid et besøg værd.

Bo på hotel eller kro nær kysten

Er du mere til et ophold, hvor du kan forene komfort, kort afstand til skønne natur- og kulturoplevelser og gastronomi i særklasse, så besøg områdets hotel og kroer. Forkæl dig selv og en du holder af.

Privat indkvartering på B&B

Vil du hellere bo som de lokale? Så find din egen ferielejlighed eller lej et værelse.