Elsker kysten - Elsker Danmark

Østkysten er kendt for sine rolige og meget børnevenlige strande, der ligger i læ for vestenvinden. En af de allerbedste og mest populære strande finder du ved Saksild. Om sommeren spejder livredderne ud fra det bolsjestribede tårn og holder et vågent øje med strandgæsternes vandleg.

Børnene kan tage en svingtur i gyngerne og spejde ud over vandet, hvor en fantastisk udsigt til Tunø toner frem, og bliver I sultne, er der rig mulighed for at stille sulten med en stor is, brød fra bageren eller et rigtigt måltid i restauranten tæt på. » Book færgebilletter nu

Book billet til Tunø færgen

Frem til 28. juni kan du sejle til halv pris med den hyggelige færge. For kun 35 kr. for voksne og 18 kr. for børn kan du sejle fra Hou-Tunø, og overfarten tager kun 55 minutter. 

Tunø

Tunø - den bilfri ø

Oplev den unikke østemning og kom helt ned i gear på en af Danmarks fineste øer. Nyd den idylliske stemning i byen og ved havnen og gå en tur rundt om øen og modtag en medalje som bevis. 

Feriehuse ved OdderKysten

Solskin, sommerdage med grill i den lukkede have og badedage på de nærliggende strande eller ild i pejsen og havudsigt indefra i vinterhalvåret - Odderkysten er altid et besøg værd.

Bo på hotel eller kro nær kysten

Er du mere til et ophold, hvor du kan forene komfort, kort afstand til skønne natur- og kulturoplevelser og gastronomi i særklasse, så besøg områdets hotel og kroer. Forkæl dig selv og en du holder af.

Privat indkvartering på B&B

Vil du hellere bo som de lokale? Så find din egen ferielejlighed eller lej et værelse.