Hou bådebyggeri

Hou

Hou er meget mere end en hyggelig færgeby med afgange til Tunø og Samsø. Her samles man til hyggelige fester, de maritime aktiviteter som lystsejlads og fiskeri. Byen er i en rivende udvikling, men charmen består om man så nyder caféens kolde øl om sommeren eller en kop varm kakao i vinterkulden.

Havnebyer har en særlig charme. Står du rigtig tidligt op en sommermorgen, kan du sætte dig på en mole og nyde solopgangen over Kattegat. Senere vågner både byen og havnen, hvor der altid er noget at se på. Fra færgehavnen er der dagen igennem forbindelse til og fra Samsø. Knap så tit sejler den lille røde færge til Tunø. Begge øer kan de fleste dage tydeligt ses fra Hou. Den lille flade ø, der ligger tæt på havnen, hedder Hou Røn. Den dukkede op af havet i 1930’erne. 

Gå en tur en sommerdag og læs de mange sjove navne på bådene eller sæt dig ved havnekajen og nyd en forfriskning.
  
Lige nord for færgehavnen er der i øvrigt en udmærket sandstrand, ligesom der er ganske meget skov nær byen. Alt i alt er det ikke så underligt, at Hou er blevet populær blandt tilflyttere og feriegæster

Del denne side

På camping ved Hou

Familievenlige campingpladser med børneaktiviteter, skøn kyst lige udenfor vognen og rig mulighed for afslapning for store og små.

Hytte- og vognleje mulig på begge pladser

Odder Strand Camping

Hou Strand Camping

Hou Havnefest

Hou Drop

Highlightet til Hou Havnefest er uden tvivl Hou Drop, hvor selvgjorte fartøjer konkurrerer på fantasi, fart og ikke mindst evnen til at flyde i havnebassinet. Altid 2. weekend i juli