Jul i Odder

Julen 2017 i Odder byder på traditioner, såsom juletræstænding på Torvet i Odder, juleshopping i byens butikker, julemarkeder, juleværksted og god mad på byens restauranter.

Så find julehumøret frem og bliv en masse oplevelser rigere i disse dejlige julemåneder.

Julemadmarked på Brandbygegaard

Julemadmarked på Brandbygegaard

I den store trælade kan du i dagene d. 9. og 10. december fra kl. 11-16 møde en række små producenter, som står klar med deres dejlige bud til julebordet. 

Jul i galleriet - Julegaver, pynt og værtindegaver

Besøg det hyggelige galleri hos Dorthe Bent og se værker i glaskunst, maleri og bronze. Åbent tors-fre 13-17 og weekender fra 25.11-10.12 kl. 10-15. Gæsteudstillere: Anne-Mette Christensen og Camilla With.

Kunsthåndværkermarked med mad og meget mere

Julemarked med mad og kunsthåndværk

Lørdag 2.12 og søndag 3.12 kl. 10-15. 
Lokale mad- og kunsthåndvækere sælger lækre produkter og smukke ting. Husk den nymalede mel til julens kager og slagterens gode sager.
Læs om udstillerne på markedet og
Gårdbutikken Fru Møllers Mølleri

Kreativt juleværksted i det gamle børnebibliotek

I hele december måned kan du besøge det hyggelige juleværksted på Odder Bibliotek og lave julepynt eller julegaver til de du holder af. Det er gratis at være med.

Jul i Økologiens Have

Jul i Økologiens Have

Gå en tur i gennem haven i vinterdragt og kig til dyrene. 

Black Friday og juletræstænding

Juletræet tændes og byens butikker har åbent helt til kl. 22.00 fredag 24/11. Juleoptoget starter kl. 16.30 fra Odder Museum. Så tag nissehuen på og vær med til at fejre julen blandt masser af underholdning og julegodter. Kl. 18 går butikkerne i sort og så starter BLACK FRIDAY. 

Julefilm for børn

Biffen viser julefilm for de mindste børn, 3 år og opefter, lørdag 9.12 kl. 10-12. Det er korte julefilm med dansk tale. Man kan løbende komme og gå. Der uddeles gratis popcorn til alle børn i cafeen.

Ja ja nemlig

Hør en nissefortælling af Thomas Winding om en mand og en kone, som bliver til rigtige nisser. i Horsens Ny Teater den 17.12  kl. 15:00. Teaterforestillingen henvender sig for de 4-8-årige.

Teater: Piraterne fra Penzance

Piraterne svinger træbenet og går planken ud. Historien om den unge Frederik, der er i lære hos en flok blodtørstige pirater. Frederik kan først blive en fri mand, når han fylder 21. Desværre er han født i skudår d. 29. februar og må derfor vente, til han er 84. Se teaterforestillingen i Horsens Ny Teater mandag den 4.12 kl. 19.30

AB/CD Julerockshow for børn

AB/CD leverer rockmusik på højt plan, krydret med julestemning, humor og medrivende manøvrer. Sjovt for både børn og voksne, og måske man lærer noget om rockmusik, ingen vidste i forvejen? Oplev dem på Horsens Ny Teater den 3.12

Star Wars VIII: The Last Jedi

Der er verdenspremiere på den nye Star Wars film den 13. december. Se filmen i Biffen i Odder fra den 13.12-23.12.

Racehall of Champions 2017

De dygtigste racere dyster om trofæet ved Racehall of Champions den 27. og 28. december. Måske dukker racerstjerner op. Se mere her www.racehal... Der er gratis entré.

Spektrum Odder Svømmehal

Spektrum Odder Svømmehal

VI HAR DET HELE - Stort set hvad du ønsker, kan vi tilbyde dig i vores moderne svømmehal med nyrenoverede omklædningsrum og behagelige sauna-muligheder. - OMKLÆDNING PÅ STEDET Og der er selvfølgelig sørget for, at de små kan klædes af og på til deres møde med vandet i de lune omgivelser.

Kunstudstilling: Inka Sigel

For første gang får det østjyske publikum lejlighed til at opleve den succesfulde dansk-tyske og herboende kunstner i en større solo-særudstilling. Udstillingen hedder på dansk Flydende Grænser og kan opleves på Odder Museum fra 10.11 2017-11.3 2018. 

Lis Sørensen

Kom til dinner og intimkoncert på Norsminde Kro med store hits som "Tæt på Ækvator" og "Mine øjne de skal se" torsdag den 23.11.

Andreas Bo

Andreas Bo ta’r en ekstra Danmarks-tur med sit succesfulde show FIFTI-FIFTI! Oplev ham den 30.11 kl. 20 på Horsens Ny Teater

Live Comedy Tour 2017

Oplev Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen i live comedy showet "Ingen Panik" i Horsens Ny Teater den 23.11 kl. 20.  

Magtens Korridorer

Mød et af Danmarks mest populære rockbands, når Magtens Korridorer indtager Horsens Ny Teaters scene lørdag den 2.12 kl. 20.

The White Album

Den hjertevarme trio The White Album formår altid at skabe en sjælfuld stemning krydret med lun fynsk humor til deres koncerter. Oplev dem 08.12 kl. 20 på Horsens Ny teater.

Årets danske julekoncert

Alt det bedste fra julen i smukke toner, glæde og nærvær . . . . . Traditionen tro gæster Jesper Lundgaard Horsens Ny Teater med Årets Danske Julekoncert torsdag den 7.12 kl 20

Julevelgørenhedskoncert

Horsens Politiorkesters 30 mand store orkester underholder under ledelse af Knud Albert Jepsen med musik fra musicals, jazz, marcher og naturligvis julens kendte sange på Horsens Ny Teater den 06.12 kl. 19.30

Kim Sjøgren and his little mermaid orchestra

Kom i julestemning når Kim Sjøgren and his Little Mermaid Orchestra gæster Horsens Ny Teater den 12.12 kl. 15.

Michelin aften på Norsminde Kro

Ikke mindre end 18 stjerner fordelt på 7 retter er hvad aftenen byder på den 1.12 og 2.12 på den anmelderroste Norsminde Kro.

Nytårskoncert

Skyd året i gang med storslåede musikalske toner til årets nytårskoncert i Spektrum Odder den 19.1.