Kunst, kultur og kreative oplevelser

Hvad enten du er til kunst eller lokalhistoriske minder, er der gode muligheder for at gå på jagt ved OdderKysten. 

7.10-4.11 Jens Chr. Jensen på Galleri Progres

Jens Chr. Jensen er en udpræget ting-samler med en fin fornemmelse for det kunstneriske potentiale i nedslidte og kasserede genstande. Fernisering lørdag 7.10 kl. 14-16, 8.10 kl. 11-16 og herefter torsdag og fredag kl. 13-17, samt lørdag, kl. 11 - 16. 

Antikviteter og loppefund

Gå på jagt blandt spændende antikviteter, der måske oven i købet fortæller om områdets historie eller find spændende loppefund ved OdderKysten.

Facebook

Dorthe Bent

Besøg en kunstner eller galleri

Odders smukke natur har altid tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndværkere. Mange har valgt at bosætte sig her for til stadighed at lade sig inspirere af roen og naturen. Flere af dem åbner gerne deres værksteder for besøgende.

Galleri under Kroen i Norsminde

Galleri under Kroen

Lokale kunstnere og kunsthåndværkere udstiller deres værker i kælderen på Norsminde Kro

Odder Museum

Museum for hele kysten

Se de skiftende udstillinger med store kunstnere forankret i Odderkysten. Eller kom på byvandring og hør om Odders udvikling.

Alrø Kirke

Kunstneriske og forgyldte kirker

Odderegnen er rig på smukke kirker, og de kan alle fremvise flere spændende udsmykninger af historisk interesser. De gamle kirker har hver deres særpræg, og der er virkelig mulighed for at studere mange former for romansk kirkebyggeri samt middelalderlig kirkekunst. 

Odder - del af Aarhus 2017

Et festfyrværkeri af oplevelser venter, når Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad. Find highlights her.