Ole Grøn i sit atelier

Kreative møder med Ole Grøn

Passion frem for pension

Med et glimt i øjet beskriver Ole Grøn fra sin bopæl i Kysing, hvordan han blev kunstner af nødvendighed ”når nu det er det, jeg er god til, og jeg ikke kan andet!”.

Allerede som 15årig indså han, at billedkunsten var mere end en hobby, og selvom han gennem en årrække var lærer på deltid, blev det passionen for at tegne og male der er kommet til at fylde hans liv.  ”Jeg valgte passionen frem for pensionen!” siger Ole Grøn.  Ole er en travl mand med mange projekter og bestillingsopgaver. Han siger selv, at det eneste gennemgående træk ved hans værker er, at de er ”et sammensurium af indtryk, der forvandles til et udtryk, men der er nu også en meget genkendelig streg fra Oles hånd. 

Ole er om nogen en ægte Odder-bo. Opvokset i Odder med tre generationer samlet under et tag og sidenhen bosat på Alrø og nu i Kysing.
Han har aldrig haft lyst til at have sin hjemmebase andre steder: ”Her nyder jeg den landlige fred og arbejdsro, men er ikke længere end 20 minutter fra Aarhus”.

Kysten og især Norsminde med sin havn og spisesteder og de lokales snak på broen har en helt særligt plads i Oles hjerte. Og det er også i Norsminde at Galleri Under Kroen, som Ole har været involveret i at starte op, ligger. 

Del denne side

Atelieret er åben efter aftale

Kystvejen 241, 8300 Odder

Se hvornår Ole holder åbent hus, besøg hans webshop eller skriv og aftal et personligt møde på www.olegroen.dk