VisitOdder
Pige sidder ved café og drikker kaffe

Caféer og kaffe-steder i Odder

Intet slår en god kop kaffe, og når du læser denne guide, bliver du sikkert kaffetørstig. Det er godt, for så er du klar til at kaste dig over de bedste caféer og kaffe-spots i Odder, der selvfølgelig også serverer andre kolde og varme drikke. 

Her kan du slukke mokkatørsten

Er du sulten, byder stederne også på en velsmagende bid brød, kage og desserter. Vælg mellem alt fra tarteletter og fiskeanretninger til burgere og andre klassiske caféretter.

Bemærk, at nogle steder kan have særlige åbningstider efter sæson.

Liste
Kort
Mosters Ishus på Hou Havn facade

Mosters Ishus

Klassisk kaffe og diverse specialkaffe serveres indenfor eller ude, og der er altid kage, vafler og lette retter på menuen. Og selvfølgelig is i lange baner. Loungemøblerne få meter fra kajkanten er desuden helt oplagte til at nyde et køligt glas hvidvin i. Det skulle du prøve.

Andet vi kan friste med?

Borddækning i restauranten hos Norsminde Kro

Restauranter

Stor burger hos Folkebistroen i Odder

Takeaway

Fad med sushi hos Thai Food Home

Smag på verden

Anretning af sildemad hos Møllegården på Alrø

Dansk mad

Ekstra tips

Vild med is? Overrask smagsløgene med Odder-isen, der er skabt af lokale ildsjæle og lavet på økologiske råvarer og tidens frugt og bær. Find den hos Folkebistroen.

Når du besøger Odder Museum, kan du nyde en kop kaffe og et stykke kage i museets lille café og butik. De har også en café i Økologiens Have og hos Danmarks ældste minigolfbane. Alle steder kan du sagtens sidde og nyde et let måltid uden at have betalt entré først.

Du kan også besøge Caféen i Hou og Katjas Sandwich og Salatbar.