Pige drikker kaffe på café

Caféer og kaffe-steder i Odder

Foto: Dennis Plougmann

Intet slår en god kop kaffe, og når du læser denne guide, bliver du sikkert kaffetørstig. Det er godt, for så er du klar til at kaste dig over de bedste caféer og kaffe-spots i Odder, der selvfølgelig også serverer andre kolde og varme drikke. 

Her kan du slukke mokkatørsten

Er du sulten, byder stederne også på en velsmagende bid brød, kage og desserter. Vælg mellem alt fra tarteletter og fiskeanretninger til burgere og andre klassiske caféretter.

Bemærk, at nogle steder kan have særlige åbningstider efter sæson.

Læs mere

Kage til kaffen?

I Odder er vi verdensmestre i hygge. Her er mange forskellige steder, hvor du kan nyde en kage (eller to) til kaffen.

Sorte dråber for kendere

Er du passioneret kaffeelsker, bør du kigge forbi CleverCoffee – et kaffeværksted lidt uden for Odder, hvor du kan opleve, hvor varieret kaffe kan smage, hvis det er af høj kvalitet og bliver behandlet nænsomt. Du kan også købe den hjemmeristede kaffe med hjem eller bestille på nettet. De leverer også til udlandet.

Kontakt dem på forhånd for at aftale, hvornår du kan kigge forbi.

Ekstra tips

Vild med is? Overrask smagsløgene med Odder-isen, der er skabt af lokale ildsjæle og lavet på økologiske råvarer og tidens frugt og bær. Find den hos Folkebistroen.

Når du besøger Odder Museum, kan du nyde en kop kaffe og et stykke kage i museets lille café og butik. De har også en café i Økologiens Have og hos Danmarks ældste minigolfbane. Alle steder kan du sagtens sidde og nyde et let måltid uden at have betalt entré først.

Du kan også besøge Caféen i Hou og Katjas Sandwich og Salatbar.