Restauranter og vinhuse i Odder

Foto: Dennis Plougmann

Odder imponerer med et varieret og afbalanceret udvalg af smagsoplevelser – fra klassisk dansk hverdagsmad til eksperimenterende gastronomi på højeste niveau.

En bid af madhimlen i hjertet af Danmark

Hvad enten du vil betale lidt ekstra eller bare have stillet sulten, kan du altid finde kulinariske oplevelser, der passer til dig og din pengepung.

Gourmet og fantasifulde kreationer

Er god og lokal mad en af de vigtigste ingredienser på din ferie, har du masser at vælge imellem. Her er bare nogle af dem.

Læs mere

3 på stribe

Mad fra andre verdenshjørner

Tunø - mad med ø-stemning

I sommerhalvåret har to dejlige spisesteder åbent på Tunø. Tunø Røgeri serverer alt godt fra havet, og du kan købe stedets berømte røgsalt med hjem til madlavningen. Mejeriet Tunø byder på alt fra frokostburgere til velskårne bøffer med sæsonens grøntsager – selvfølgelig dyrket på Tunø – samt et fantastisk vinkort.

Læs mere

Husk at drikke vin dertil...

Hver fredag er der gårdsalg.

Læs mere

Smag på Odder

Prøv en anderledes måde at opleve Odder på. Food map viser vej til gårdbutikker og fødevareproducenter, der hjertens gerne åbner dørene til deres produktion. Bliv klogere på, hvor fødevarerne kommer fra, og smag på lokal mad, der er skabt med kærlighed.

Læs mere

Ekstra tips

Du kan også besøge Hos Mulle, der serverer pizza – herunder glutenfri pizza. Desuden holder Restaurant Skovbakken åbent den første fredag i måneden, hvor alle kan komme for at få en lækker menu.

Læs mere