Odder

Når du besøger Odder, vil du snart opdage, at du er kommet til én af Østjyllands bedste handelsbyer. 
Et væld af specialforretninger og supermarkeder tilbyder et rigt vare-sortiment og en udstrakt service. Modsat vores store naboer har vi i Odder 1000 gratis parkeringspladser fordelt over hele byen. 

Til daglig er byens hjerte det store torv. Herfra kan du slentre i alle retninger og finde et charmerende bymiljø med en blanding af nye og gamle bygninger, grønne områder med mange spændende skulpturer, en rislende å og et helt net af gangstier ud til den skov og natur, som omkranser byen. 

Events
Byen har året rundt et væld af aktiviteter. Særlig opmærksomhed får byen den første lørdag i august når Østjyllands største kræmmermarked afslutter Odder Byfest. 200 boder med alt hvad hjertet kan begære og en væld af mennesker, live musik, fristende madboder og tommelfingerreglen: det er altid godt vejr til kræmmermarkedet. Tag solcremen på, pungen frem og gør en god handel på en hyggelig dag. 

Del denne side

Byen for børn

Odder er også der hvor mange af områdets børneaktiviteter finder sted. 

Besøg Odder Museum, hvor der er i ferieperioderne altid er sjove aktiviteter som klatring i den gamle mølle, legetøjsværksted, skattejagt og meget mere. 

Tag på biblioteket og find alle yndlingstegneserierne. Odder Bibliotek er også ofte vært for børneteater, klippeværksteder og højtlæsninger

Snup en hyggedag i Biffens mørke med de nyeste film og de sprødeste popcorn

Klap gederne, duft til blomsterne og bliv klogere på hvordan vi alle skal passe på jorden i Økologiens Have

Få pulsen op i ferien

Det skader ikke at røre sig - slet ikke hvis det er sjovt undervejs! 

Spektrum Odder Svømmehal

Kuglen & Keglen

Montra Odder Park Hotel

Bo centralt i Odder

Montra Odder Park Hotel er til dig der vil bo centralt, komfortabelt og i professionelle rammer