Solopgang

OdderKysten - Må vi bruge dit pletskud?

Billedet er indsendt af Anna-Lena fra Tyskland.

UdviklingOdder forbeholder sig retten til at bruge de indsendte billeder helt eller delvist i øvrig markedsføring af OdderKysten i trykt som i digital form. Indsender har ansvaret for at de indsendte billeder ikke er beskyttet af ophavsret. 

Del denne side

OdderKysten

Må vi bruge dit pletskud?

Har du et eller flere billeder liggende af det bedste ved sommeren ved OdderKysten? Så vil vi rigtig gerne låne det til brug i markedsføring af vores skønne egn.  

Billedets indhold

Hvad tænker du på, når vi siger sommer ved OdderKysten? Tag et billede af det bedste ved sommeren i Odder, så kan det være at dit billede bliver vist i OdderKysten, på visitodder.dk eller på vores Facebook side LigefraHjertet.  Er det at soppe i vandkanten ved Saksild Strand eller nyde vandet fra en kajak? Er det at få nye venner på campingpladsen? At cykle rundt i oplandet og nyde naturens farver? Vi modtager gerne alle slags sommerbilleder.

Tekniske krav til billeder

Generelt kan man sige, at billederne ikke kan blive for store. Jo større billederne er, jo mere er der at arbejde med. Så vær ikke bange for at sende, de største billeder I har. Vi har her samlet en teknisk guide til billederne og lidt om billedernes indhold.

Vi vil gerne modtage billederne via e-mail. Send dem til visitodder@...

Husk at sende navn, mail og telefonnummer med.