Oplevelser for børn

Ved OdderKysten finder du nogle af Østkystens mest børnevenlige strande, men er vejret ikke oplagt til en strandtur, så finder du her en masse spændende, sjove, anderledes, aktive, kreative og hyggelige aktiviteter for børn i alle aldre.
Her kan du få masser af gode oplevelser og møde nye legekammerater. 

Saksild Strand
Økologiens Have

Økologiens Have

Økologiens Have er et herligt fristed for hele familien. Afsæt mindst en halv dag til besøget. 

Haven er med sine 20 tønder land Skandinaviens største økologiske besøgshave. Her er 14 forskellige emnehaver, bl.a. vin, krydderurter og skovhave med sø. Til børnene er der en stor legeplads med kæmpesandkasse, legehus, pilehytter m.v.

Eventyrskoven

Kom og få en sjov, hyggelig dag med leg, bevægelse, nærhed, eventyr, aktivitet, oplevelser og læring om natur og kultur.

Skovtur i hestevogn

Skovtur i hestevogn

Rejs til lyden af hestehove i et tempo, hvor sjælen kan følge med. Turen går langs kysten og gennem den smukke Fløjstrup skov, hvor bøgen spejler sig i havet.

Odder Museum

Museum for hele kysten

Se de skiftende udstillinger med store kunstnere forankret i Odderkysten. Eller kom på byvandring og hør om Odders udvikling.

Spektrum Odder Svømmehal

Spektrum Odder Svømmehal

VI HAR DET HELE - Stort set hvad du ønsker, kan vi tilbyde dig i vores moderne svømmehal med nyrenoverede omklædningsrum og behagelige sauna-muligheder. - OMKLÆDNING PÅ STEDET Og der er selvfølgelig sørget for, at de små kan klædes af og på til deres møde med vandet i de lune omgivelser.

Oplevelser nær Odder

Oplevelser nær OdderKysten

Inden for en times kørsel finder du nogle af Jyllands største attraktioner.