Det sker i Odder

Foto: Aage Juul

Hold dig opdateret om kommende begivenheder ved Odderkysten. Skal du besøge os lige om lidt eller på et senere tidspunkt? I Odder er der altid noget at lave. Find vej til det bedste her på siden.

Alt det bedste samlet ét sted

Se alle arrangementer og events i kalenderen

Foto: Impuls Film

Inspiration til dit næste besøg

Vil du have inspiration til alt fra arrangementer, begivenheder og events til markeder, havnefester og festivaler i Odder, så læs med her.

Odder Byfest

Hvert år i august fester byen, og du er inviteret. Det hele starter med et flot optog – herefter åbner teltene med god mad og livemusik. Her er også Østjyllands største kræmmermarked med flere end 200 kræmmere.

Blå Flag-arrangementer

Om sommeren er Odderkysten fyldt med sjove arrangementer ved de mange havne og strande med Blå Flag. Få et overblik her.

Tunø Festival

På den lille ø i Kattegat kan du hvert år komme med til den lille intime Tunø Festival med musik, nærvær og samvær for store og små.

Hou Havnefest

Oplev tre dage med fuld fart på, hyggelig stemning, musik og havneløjer. Her er oplevelser for børn og voksne i alle aldre – og især "Hou Drop" er et ...

Sondrup Marked

Besøg et væld af boder på kræmmermarkedet, et tivoli, et stort veterantræf med traktorer, motorcykler og biler samt levende musik i det store telt.

Hen over sommeren sker der meget forskelligt i Odder – og især byfesterne er helt unikke.

Sådan går du dig til flotte medaljer

På Tunø og i byen Odder er der flotte medaljer til alle børn og barnlige sjæle, der går ø og by rundt og svarer på spørgsmål undervejs. Alle kan være med til aktiviteten, der er både sjov og ikke mindst gratis året rundt for hele familien.

Den populære: Tunø-medaljen

Husk at tage et skattekort på Tunøfærgen. Når øens 8,3 km er tilbagelagt, og du har løst opgaverne på ruten, kan du bytte dine besvarelser til en medalje hos Tunø Købmandsgaard.

Nyhed: Odder-medaljen

Har du alle medaljer i samlingen? I Odder gælder det ligesom på Tunø om at gå en dejlig frisk tur og svare på spørgsmål om de ting, du møder på din vej. Hent en medalje hos Mr Lønskov.

Altid noget på programmet

Odder Museum arrangerer spændende guidede ture i den flotte natur omkring Odder. På Odder Bibliotek kan du deltage i en lang række sjove aktiviteter for både børn og voksne. Og de bedste koncerter, stand-up og teater er blot noget af det, du kan opleve på Horsens Ny Teater.

Hej virksomhed! Skal jeres arrangementer i kalenderen?

Bliv partner i VisitOdder, og få alle events i kalenderen – uden at det koster ekstra. 
Fang os her: info@visitodder.dk