Oplevelser for børn

Foto: Økologiens Have

Hvad kan man lave i Odder med børn? En hel masse! I Odder kan du pjaske, lege, hygge og spille. Du kan fange krabber og cykle i den fri natur, møde dyr helt tæt på eller lege på skønne legepladser.

Det' for de små!

Mangler du idéer til en weekendudflugt, tips til en hyggelig fridag eller inspiration til ferien for hele familien, så se vores bud på børneaktiviteter her.

15 ting du kan lave i Odder med børn

Foto: Dennis Plougmann

Kan du så komme ud!

Hvis humøret er til udeleg, kommer her forslag til, hvad du kan lave i Odder, uanset om du er ved kysten, i byen eller et sted midt imellem.

Skattejagt på Tunø er et hit

Du kan gå Tunø rundt, løse opgaver og til sidst finde skatten som en rigtig pirat! Og som belønning får du en medalje, som du stolt kan vise frem til familie og venner, når du kommer tilbage til fastlandet, landkrabbe!

Sååååååh...

Nu er det børnenes tur til at have det sjovt.

Skovtur i hestevogn

En dejlig oplevelse for hele familien. Vi rejser til lyden af hestehove i et tempo, hvor sjælen kan følge med. Det giver ro og nærvær. Vi kører ca. 2 ...

7 gode legepladser i Odder

Lad de små hoveder brænde energi af på sjove legepladser i Odder. Kun fantasien sætter grænsen for, hvad I kan lave på legepladsen.

Økologiens Have

Økologiens Have er et herligt fristed for hele familien. Afsæt mindst en halv dag til besøget. Haven er med sine 20 tønder land Skandinaviens størst...

3 hurtige

Hvor kan jeg bade?
Springvandet på Polititorvet i Odder er bare et af mange steder, hvor du kan plaske med vand. Her er faktisk gode muligheder for at bade. Også selv om det ikke er strandvejr.
Hvor kan jeg nyde en is?
Start din søgen her. Prøv Odders helt egen is hos Folkebistroen – lavet af økologiske råvarer og sæsonens bær – eller et af de andre steder med is på menuen.
Hvor kan jeg dyste mod familien?
Tag et spil minigolf på Danmarks ældste minigolfbane, hvis du er til konkurrence og leg. Her kan du i øvrigt også få en is fra kiosken. Eller lad familien udfordre hinanden i krolf, som er en krydsning af kroket og golf.

Børnevenlige overnatningssteder

Vågn op til fuglesang og kort afstand til legepladser og strand.
I feriehus, campingvogn, telt eller træhytte. Valget er dit.

5 børnevenlige campingpladser

En god familieorienteret campingplads har typisk mindst én legeplads og masser af aktiviteter i nærheden, hvor børnene kan holde sig beskæftiget og måske tilmed møde nye legekammerater.

De hyggeligste feriehuse i Odder

Et sommerhus er den perfekte ramme om din ferie i Odder. Ophold i et hyggeligt feriehus indbyder til afslapning, ro og nye oplevelser uanset årstiden. Find og book ledige huse til varme somre og kolde vintre her.

Hvis det regner

Foto: Noelle Otto