VisitOdder
To drenge hilser på ged i Økologiens Have i Odder

Oplevelser for børn

Hvad kan man lave i Odder med børn? En hel masse! I Odder kan du pjaske, lege, hygge og spille. Du kan fange krabber og cykle i den fri natur, møde dyr helt tæt på eller lege på skønne legepladser.

Det' for de små!

Mangler du idéer til en weekendudflugt, tips til en hyggelig fridag eller inspiration til ferien for hele familien, så se vores bud på børneaktiviteter her.

Pige griner i hængekøje på havnen i Tunø

15 ting du kan lave i Odder med børn

3 hurtige

Børn leger i springvandet på Polititorvet i Odder
Hvor kan jeg bade?

Springvandet på Polititorvet i Odder er bare et af mange steder, hvor du kan plaske med vand. Her er faktisk gode muligheder for at bade. Også selv om det ikke er strandvejr.

Hjemmelavet is hos Green Vibe Burger Bistro
Hvor kan jeg nyde en is?

Start din søgen her. Prøv Odders helt egen is hos Folkebistroen – lavet af økologiske råvarer og sæsonens bær – eller et af de andre steder med is på menuen.

Indgangen til minigolfbanen ved Saksild Strand
Hvor kan jeg dyste mod familien?

Tag et spil minigolf på Danmarks ældste minigolfbane, hvis du er til konkurrence og leg. Her kan du i øvrigt også få en is fra kiosken. Eller lad familien udfordre hinanden i krolf, som er en krydsning af kroket og golf.

6 gratis oplevelser

Liste
Kort
Historisk billede fra bjørnegrotten i Rathlousdal Skov

Bjørnegrotten i Rathlousdal

Find den gamle bjørnegrotte i Rathlousdal skov, og mærk herregårdsstemningen ved den gamle herregård Rathlousdal.

Børn laver pynt ved Odder Bibliotek

Odder Bibliotek

Tag på Odder Bibliotek, hvor der er legeområde og bøger på dansk, engelsk og tysk. Her er desuden computere og trådløst netværk til fri afbenyttelse. Legepladsen uden for biblioteket er især god til de mindste børn.

Udsigt over Horsens Fjord fra Blakshøj i Uldrup Bakker

Sondrup Bakker

Tilbring en dag i naturen med skov, strand og bakker ved Sondrup, og nyd den smukke udsigt.

Badegæster ved Saksild Strand

Saksild Strand

Snup en forfriskende dukkert ved Saksild Strand. Eller leg og sop i vandkanten, mens du graver voldgrave og bygger sandslotte. Der er nem adgang til en af Danmarks mest børnevenlige sandstrande – også hvis du medbringer klapvogn eller barnevogn. De fleste kystområder ved Odder er i øvrigt gratis og åbne for alle.