VisitOdder

Her må hunden gerne komme med på ferie

Det er skønt at holde ferie med familien. Men det allerbedste er, når også de firbenede familiemedlemmer kan deltage i løjerne. Ved Odder er hunde tilladt at have på de fleste overnatningssteder. Og det er også muligt at tage på stranden sammen. Læs vores guide til ferie i Odder med hund.

Her kan menneskets bedste ven sove

Ved Odder er der adskillige overnatningssteder, der tillader, at du har hund med. Både hoteller, kroer, Bed & breakfasts, campingpladser og feriehuse kan bookes af feriehungrende kæledyrsejere.  

Kvinde med hund på Hygge Strand Camping

Her er overnatningsstederne, hvor hunden er velkommen

Med hunden på stranden

Det er forfriskende med en dejlig dukkert i havet på en varm sommerdag. Hunden er ingen hindring, når du holder badeferie på de lækre strande ved Odderkysten. Der er dog særlige regler for ophold på badestrande med hund. Vi vejleder dig.

Slip Fido fri i naturen

Set fra de våde hundeøjne er naturen én stor legeplads, der bare venter på at blive udforsket. Hundesnoren kan dog sætte en naturlig begrænsning for udfoldelserne. Heldigvis er der flere hundeskove omkring Odder, hvor hunden kan løbe frit rundt. For hunden er det den ultimative frihedsfornemmelse at kunne løbe omkring i naturen og lege med andre hunde.