site logo
Vinter ved Hou Havn

Vinterferie i Odder - guide til aktiviteter og oplevelser

Vinterferien i Odder byder på en masse ekstra aktiviteter og oplevelser i uge 7 for familier med børn og voksne. Her er mange indendørs aktiviteter, men en god gåtur, som bringer de friske røde kinder frem er nu også altid en forfriskende oplevelse. Du kan finde inspiration til turen på vores siden med vandreruter.

For at give dig et bedre overblik over, hvad du kan lave i vinterferien har vi lavet denne oversigt med mange af vinterferiens oplevelser i Odder, Horsens og Juelsminde - klar til at printe og hænge op på køleskabet derhjemme.

Savner du idéer til flere oplevelser, som der er oplagte i vinterhalvåret, så tjek vores side om vinteren ud. Måske får du lyst til at prøve, hvordan det er at være vinterbader eller få tips til gode kælkebakker og indendørs oplevelser.

Vinterferieaktiviteter for børn

Til dig, der elsker at være kreativ og fremstille nye ting, så kan du tage på Biblioteket og pimpe din blyant eller på Odder Museum, hvor du lave bolsjer og selv støbe lys. Du kan også prøve at støbe tinsoldater eller lave dit eget lykkesmykke.

Glid ned i de bløde sæder i biografen og nyd en film med hele familien

Se filmen Drømmebyggerne i Biffen i vinterferien

Du kan se Drømmebyggerne i Biffen

Se Ellevilde Ella i Biffen i vinterferien

Og Ellevilde Ella samme sted

For de lidt større børn frister det måske med sodavandsdisko med bowling i Kuglen og Keglen (for de 12-16-årige). I Biffen taler Dr. Doolittle pludselig med dyrene (anbefales ikke børn under 7 år). Gokartbanerne i Racehall er for alle over 120 cm eller fra 90 cm som passager.

Sodavandsdisko hos Kuglen og Keglen

Sodavandsdisko med bowling

Se Dolittle i Biffen i Odder i vinterferien

Se Dolittle i Biffen

Racehall i Aarhus

Ræs der ud af i Racehall

Kultur og madoplevelser - mest for de voksne

Måske vinterferien åbner op for tid til at tage ud og nyde en lækker middag - måske endda på Valentinsaften? Efterfulgt af en tur i Biffen, hvor I kan se den tåkrummende og pinagtige Klovn - The final, den danske film De forbandede, som foregår under besættelsestiden i 1940, eller 1917, som foregår under 1. Verdenskrig. Er I mere til romantik går den franske film Portræt af en kvinde i flammer også

 

Malling Kro i vinterferien

Vanvittig vinterferie på Malling Kro

Kokken anretter hos Montra Odder Parkhotel

Gastro Week på Montra Odder Parkhotel

Bottle Shock - film - vinsmagning- middag på Norsminde Kro

Bottle Shock - film - vinsmagning- middag

Fru Møllers Restaurant

Valentinsaften hos Fru Møllers Restaurant

Har du endnu ikke oplevet Helga Exners smukke smykkeunivers, så kan du nå at opleve den på Odder Museum, men skynd dig for det er ved at være sidste chance for at se udstillingen med den snart 80-årige smykkekunstner. 

Galleri Progres åbner der i vinterferien en ny udstilling med den tyske billedkunstner Heinke Both.

Helga Exner på Odder Museum

Helga Exner - et smykkeeventyr

Tjek kalenderen og vinterferie-oversigten

Tjek kalenderen for nye oplevelser. Du kan også downloade denne oversigt med masser af vinterferieoplevelser i Odder, Horsens og Juelsminde.