Vinterferie i Odder - guide til aktiviteter og oplevelser

Foto: VisitOdder

Yeah - det er vinterferietid. Tid til varm kakao og hygge med familien eller gode madoplevelser og kultur? Vi har samlet lidt af det hele på denne side med inspiration til aktiviteter og oplevelser i Odder og omegn i vinterferien.

Vinterferien i Odder byder på en masse ekstra aktiviteter og oplevelser i uge 7 for familier med børn og voksne. Her er mange indendørs aktiviteter, men en god gåtur, som bringer de friske røde kinder frem er nu også altid en forfriskende oplevelse. Du kan finde inspiration til turen på vores siden med vandreruter.

For at give dig et bedre overblik over, hvad du kan lave i vinterferien har vi lavet denne oversigt med mange af vinterferiens oplevelser i Odder, Horsens og Juelsminde - klar til at printe og hænge op på køleskabet derhjemme.

Savner du idéer til flere oplevelser, som der er oplagte i vinterhalvåret, så tjek vores side om vinteren ud. Måske får du lyst til at prøve, hvordan det er at være vinterbader eller få tips til gode kælkebakker og indendørs oplevelser.

Vinterferieaktiviteter for børn

Til dig, der elsker at være kreativ og fremstille nye ting, så kan du tage på Biblioteket og pimpe din blyant eller på Odder Museum, hvor du lave bolsjer og selv støbe lys. Du kan også prøve at støbe tinsoldater eller lave dit eget lykkesmykke.

Tingelingelater, tinsoldater, blymatroser, bom bom bom

Pimp din blyant

Bolsjefabrikken

Glid ned i de bløde sæder i biografen og nyd en film med hele familien

Du kan se Drømmebyggerne i Biffen

Foto: Biffen Odder

Og Ellevilde Ella samme sted

Foto: Biffen Odder

For de lidt større børn frister det måske med sodavandsdisko med bowling i Kuglen og Keglen (for de 12-16-årige). I Biffen taler Dr. Doolittle pludselig med dyrene (anbefales ikke børn under 7 år). Gokartbanerne i Racehall er for alle over 120 cm eller fra 90 cm som passager.

Sodavandsdisko med bowling

Foto: Kuglen og Keglen

Se Dolittle i Biffen

Foto: Biffen Odder

Ræs der ud af i Racehall

Foto: Racehall

Kultur og madoplevelser - mest for de voksne

Måske vinterferien åbner op for tid til at tage ud og nyde en lækker middag - måske endda på Valentinsaften? Efterfulgt af en tur i Biffen, hvor I kan se den tåkrummende og pinagtige Klovn - The final, den danske film De forbandede, som foregår under besættelsestiden i 1940, eller 1917, som foregår under 1. Verdenskrig. Er I mere til romantik går den franske film Portræt af en kvinde i flammer også

 

Vanvittig vinterferie på Malling Kro

Foto: Malling Kro

Gastro Week på Montra Odder Parkhotel

Foto: Montra Odder Parkhotel

Bottle Shock - film - vinsmagning- middag

Foto: Norsminde Kro

Valentinsaften hos Fru Møllers Restaurant

Foto: Fru Møllers Restaurant

Har du endnu ikke oplevet Helga Exners smukke smykkeunivers, så kan du nå at opleve den på Odder Museum, men skynd dig for det er ved at være sidste chance for at se udstillingen med den snart 80-årige smykkekunstner. 

Galleri Progres åbner der i vinterferien en ny udstilling med den tyske billedkunstner Heinke Both.

Helga Exner - et smykkeeventyr

Foto: Odder Museum

Tjek kalenderen og vinterferie-oversigten

Tjek kalenderen for nye oplevelser. Du kan også downloade denne oversigt med masser af vinterferieoplevelser i Odder, Horsens og Juelsminde.

Kalender

Find flere oplevelser i kalenderen

Vinterferie-oversigt

Download oversigten med vinterferieoplevelser i Odder, Horsens og Juelsminde. Der er 3 sider med masser af forskellige oplevelser. Klik på webadressen i oversigten og læs mere om de forskellige aktiviteter.