Kreativiteten blomstrer i kunstneriske Odder

Foto: John Blæsbjerg

De landlige og naturlige omgivelser tiltrækker mange kunstnere og kreative sjæle til Odder-området. 

Store værker og skønne krukker

De landlige og naturlige omgivelser tiltrækker mange kunstnere og kreative sjæle til Odder-området. Uanset om de arbejder med lærred, glas, keramik eller andre materialer, vil de med glæde vise deres værker frem for dig.

Med penslen som værktøj

Billedkunst er den mest udbredte kunstart, og i Odder er der gode muligheder for at beundre smukke værker i mange stilarter. På Alrø udstiller Galleri Mynster farverige værker af Tine Mynster, der illustrerer både livets mørke og lyse sider.

 

I bymidten over supermarkedet Kvickly er der et galleri på en balkon, hvor du hurtigt – hvis du interesserer dig for billedkunst – kan finde et værk til samlingen.

Læs mere

Glas og keramik i mange farver

Flere kunstnere i området specialiserer sig i værker kreeret med hænderne. Områdets keramikere og glaskunstnere har unikke pynteting, som du ikke finder andre steder.

Læs mere

Gå på byvandring med øje for kunsten

Hvad siger du til en gåtur, hvor du kommer forbi byens flotte kunstværker? Prøv Odders kunstrute, hvor du passerer byens skulpturer, street art og smuk arkitektur i gadebilledet.

Læs mere

Et kunstværk for hele Odder-området

Ved VitaPark står en 18 meter lang skulptur lavet af den lokale kunstner Ole Grøn. Små versioner af skulpturen, der har fået navnet To på tur, er placeret i alle små byer i området. Det skaber en kunstnerisk synergi, som binder Odder-egnen sammen.

Bygningsværker som kunst i sig selv

Tænk kreativt på din sommerhusferie

Har kunsten aktiveret din kreative side? Kreativitet er meget mere end bare kunst. Det kan være så simpelt som at ændre sine vaner eller finde på sjove nye fælles aktiviteter.

 

Vi har derfor samlet en masse kreative måder at få tiden til at gå, når du er i sommerhus ved Odderkysten.

Læs mere