Landsbyen Fillerup ved Odder

De hyggelige landsbyer ved Odder

Foto: Jens Hasse

Odderkysten har zoner egnet til enhver ferie. Uanset om du er til shopping, maritim havnestemning eller rolig ø-stemning, har Odder et sted for dig. Og faktisk kan du nå at opleve det hele på din ferie, for alt ligger tæt på hinanden.

Byen i centrum

Odder byder på butikker, sjove aktiviteter for hele familien og udsøgte spisesteder. Byen har næsten det hele, men er heller ikke større, end at du kan gå rundt til det hele.

Odder - Danmarks største landsby

Foto: Lars Aarøe

Havnebyer med charme

Besøg de hyggelige lystbådehavne ved kysten, hvor stemningen er i top året rundt. Uanset om du har båd eller ej, så anbefaler vi at gå en tur i det maritime miljø, spise en is og nyde et lækkert måltid mad ved vandkanten. 

Færgebyen Hou

Foto: Hou Strandcamping

Bedårende Norsminde

Foto: Gert Kjeldal

Badeferie i skønne omgivelser

Saksild er mest kendt for en af Danmarks bedste badestrande, der lokker sol-hungrende gæster til fra hele verden. Området markerer sig dog også med et fint udbud af butikker og oplevelser.

Saksild - meget mere end østkystens bedste strand

Foto: Feriepartner Odder-Juelsminde

Områdets øer er også et besøg værd

Du må simpelthen ikke snyde dig selv for at opleve Odders skønne øer. Tag til den bilfri ø Tunø eller Morten Koch-idylliske Alrø med forrygende spisesteder. Mærk den unikke ø-stemning på egen krop.

Tunø

Foto: Jan Kejser

Alrø

Foto: Café Alrø

Øhop

Foto: Odder Kommune