På cykelferie ved Odderkysten

Foto: VisitOdder

Tag på cykelferie i Odder, og få alle dine sanser bragt i spil, når du oplever området. Du ser nemlig alt med nye øjne og lægger mærke til mere undervejs, når du træder i pedalerne. Vores guide hjælper dig med at blive klar til de sjove strabadser.

Først: Få styr på cyklen

Cykelsmeden - cykeludlejning samt reparation & service

Lille hyggelig cykelbutik med cykeludlejning og værksted i Rosensgade - for enden af gågaden hen mod museet. Kom ind og få en snak om dit behov - der er kaffe på kanden og en låneværktøjskasse med de mest basale ting til brug i gården. Reparation af alle slags cykler Cykeludlej...

Tandhjulet - din cykelforretning i Odder

Leder du efter en cykelforretning i Odder? Kig forbi Tandhjulet.

Cykeludlejning hos Saksild Strand Camping

Har du lyst til at opleve OdderKysten på cyklen? Hos Saksild Strand Camping er det muligt at leje cykler for enhver smag. Almindelige cykler kan lejes for DKK 100,- pr. dag (24 timer). Det er også muligt at leje mountainbikes, tandemcykler og racercykler.  Hvis hele familen skal på t...

Hvor skal jeg cykle hen?

En vigtig del af cykelferien er selvfølgelig turene. I Odder er der heldigvis mange skønne ruter igennem smukt landskab. Kør på skiltede ruter gennem land, by, kyst og skov. Øhop på to hjul er også muligt med den lille cykelfærge på Horsens Fjord.

Guide til cykelruter omkring Odder

Foto: Karen Heslinga

Cykelruten Kulturringen

Foto: Jannik Iversen

Ruter på Google Maps

Foto: VisitOdder

Bog: 18 skønne cykelruter

Foto: VisitOdder

Hvor skal vi sove i nat?

Når batterierne trænger til en genopladning – både dem på elcyklen og dine egne – skal du ikke lede længe efter et sted at sove.

Inspiration til valg af overnatningssted

Foto: DanCenter

På mountainbike i skoven

Er du mere til actionmættet cykling offroad i skovene, så byder Østjylland på flere af landets bedste MTB-spor.

Tema: På mountainbike ved Odder

Foto: Jesper Rais