Golf i Odder

Foto: Odder Golfklub

Østjylland er et mekka for golfelskere. I Odder ligger en af de bedste baner i billedskønne omgivelser omkranset af skov. Du kan roligt lade Odder Golfklub være mål for dit næste golfophold – uanset om du er øvet eller nybegynder.

Store golfoplevelser venter forude

Kun fire kilometer sydvest for Odder ligger byens Golfklub. De smukke baner, som er rammet ind af Åkjær Skove er kompakte, kuperede og lette at gå til. Her er plads til alle – niveau og erfaring er underordnet.

Odder Golfklub

Foto: VisitDenmark

Odder Golfklub er det rette valg for nybegyndere

Har du aldrig spillet golf før? Det er aldrig for sent at prøve noget nyt. Golf er en af de mest afstressende og vanedannende sportsgrene, der findes. Hos Odder Golfklub er det både nemt og billigt at prøve golfsporten for første gang. Golfklubbens "golf og burger"-tilbud giver adgang til klubbens 5-hullers par-3 bane og samtidig en burger med i prisen hos Odder Golfcafe. Og udstyret kan du låne af golfklubben.

Caféen er også et besøg værd i sig selv! De har et solidt udvalg af både lette og fyldige retter til et lækkert frokostmåltid.

Odder Golfcafe

Foto: Odder Golfcafe

Book dit golfophold i Odder

Tilbud på golfophold hos Montra Odder Parkhotel

Foto: Montra Odder Parkhotel

Norsminde Kro

Foto: Norsminde Kro

Malling Kro

Foto: Jesper Rais

Golf i børnevenligt format

I Odder kan du selvfølgelig også spille minigolf. I Saksild ligger Danmarks ældste minigolfbane, som altid er velbesøgt. Du kan også spille hos Kuglen & Keglen i Odder eller hos CampOne Ajstrup Strand.

På øen Alrø kan du prøve krolf, der er en krydsning mellem kroket og golf, hos Cafe Alrø, hvor du i øvrigt også kan bestille deres landskendte kæmpetarteletter.

Minigolfbanen i Saksild

Besøg Danmarks ældste minigolfbane! Her er der tænkt på alle, og skabt nogle hyggelige omgivelser for hele familien, hvor børn og voksne kan dyste ...

Kuglen & Keglen Together

Er du i humør til spil og leg, så er Kuglen & Keglen stedet for dig. Her kan du prøve kræfter med et væld af sjove aktiviteter både ude og inde. Tag f...

Minigolf, Ajstrup Strand

På campingpladsen CampOne Ajstrup Strand er der mulighed for at kombinere turen til stranden med et spil minigolf. Andre aktiviteter: 2 store hoppepu...

Tag et spil Krolf

Gemmer du en sand krolf-mester i maven? Så udfordr familien i det hyggelige familiespil. Krolf er en krydsning af kroket og golf. Der er tolv huller o...