VisitOdder
Golf i solskin ved Odder Golfklub

Golf i Odder

Østjylland er et mekka for golfelskere. I Odder ligger en af de bedste baner i billedskønne omgivelser omkranset af skov. Du kan roligt lade Odder Golfklub være mål for dit næste golfophold – uanset om du er øvet eller nybegynder.

Store golfoplevelser venter forude

Kun fire kilometer sydvest for Odder ligger byens Golfklub. De smukke baner, som er rammet ind af Åkjær Skove er kompakte, kuperede og lette at gå til. Her er plads til alle – niveau og erfaring er underordnet.

Odder Golfklub er det rette valg for nybegyndere

Har du aldrig spillet golf før? Det er aldrig for sent at prøve noget nyt. Golf er en af de mest afstressende og vanedannende sportsgrene, der findes. Hos Odder Golfklub er det både nemt og billigt at prøve golfsporten for første gang. Golfklubbens "golf og burger"-tilbud giver adgang til klubbens 5-hullers par-3 bane og samtidig en burger med i prisen hos Odder Golfcafe. Og udstyret kan du låne af golfklubben.

Caféen er også et besøg værd i sig selv! De har et solidt udvalg af både lette og fyldige retter til et lækkert frokostmåltid.

Spisning på terrassen ved Odder Golfcafe

Odder Golfcafe

Book dit golfophold i Odder

Kokken anretter hos Montra Odder Parkhotel

Tilbud på golfophold hos Montra Odder Parkhotel

Terrassen i solskin hos Norsminde Kro

Norsminde Kro

Anretning med halm og papir hos Malling Kro

Malling Kro

Golf i børnevenligt format

I Odder kan du selvfølgelig også spille minigolf. I Saksild ligger Danmarks ældste minigolfbane, som altid er velbesøgt. Du kan også spille hos Kuglen & Keglen i Odder eller hos CampOne Ajstrup Strand.

På øen Alrø kan du prøve krolf, der er en krydsning mellem kroket og golf, hos Cafe Alrø, hvor du i øvrigt også kan bestille deres landskendte kæmpetarteletter.