Erantis i skoven

Påskeferie i Odder

Foto: Thomas Bjerre Olesen

Her finder du påskens bedste oplevelser ved Odder Kysten - også justeret til Corona tiderne.

Vi har samlet et overblik over dagene 4. til 13. april 2020. 

I en Corona tid: anbefalinger, takeaway og shopping

Foto: Fru Møllers Mølleri

Kom tæt på naturen ....

Bjergtagende udsigtspunkter ved Odderkysten

En del steder i Odder kan du opleve imponerende fuglekig til land, by, fjord og hav. He er vores guide til steder i Odderkysten, hvor du får udsigter, der bare er Instagram-værdige.

Skattejagten Odder Rundt

Skattejagten i Odder er sund, udendørs kvalitetstid med dine børn! I følger skattekortet på en 4 kilometer lang rute, og til slut venter kisten med en gratis speciallavet medalje som bevis på bedriften.

Kyststien ved Hou

Tag vandreskoene på og bliv klogere på lokalhistorien ved Hou. Den 10 km lange kyststi begynder i Hou By og går langs kysten, til Hølken. Stien slår desuden et smut forbi det middelalderlige voldsted Bjørnkær, der er et af de største og bedst bevarede voldsteder omkring Aarhus.  Lang...

Har du brug for luftforandring og havluft?

De hyggeligste feriehuse i Odder

Et sommerhus er den perfekte ramme om din ferie i Odder. Ophold i et hyggeligt feriehus indbyder til afslapning, ro og nye oplevelser uanset årstiden. Find og book ledige huse til varme somre og kolde vintre her.

Campingpladser ved Odderkysten

På camping med familien kommer man hinanden ved. På campingpladsen er hyggen i centrum, og du kan holde ferie med en følelse af frihed, tryghed og sammenhold. Odder byder på et bredt bælte af lækre strande med hver deres skønne campingplads.

Flere påskeoplevelser venter dig .....

Påskeferie i Horsens

Påskeferie i Juelsminde

Oplevelser hele året i Odder, klik på billedet for mere inspiration

Foto: Aage Juul