Overnatning: Bo tæt ved Odderkysten

Odderkysten er ikke uden grund et populært ferieparadis med overnatningstilbud af enhver art. Her finder du nemlig feriehuse i alle størrelser og standarder, hytter, bed and breakfasts og nogle af Danmarks smukkest beliggende campingpladser med moderne faciliteter.

Uanset om du er på udkig efter en romantisk weekendtur på hotel, at hive 14 dage ud af kalenderen med ungerne eller en impulsiv overnatning i det fri, så finder du her alt, hvad du søger.

Feriehuse ved OdderKysten

Solskin, sommerdage med grill i den lukkede have og badedage på de nærliggende strande eller ild i pejsen og havudsigt indefra i vinterhalvåret - Odderkysten er altid et besøg værd.

Campingpladser ved Odder - foto Dancamps Ajstrup Strand

Campingpladser ved OdderKysten

Børn elsker at være på camping! Her er der frisk luft, nye legekammerater og masser af leg. Og I kan slappe helt af lige ved stranden, for alle campingpladserne ligger langs Odderkysten.

På hotel eller kro ved OdderKysten

Er du mere til et ophold, hvor du kan forene komfort, kort afstand til skønne natur- og kulturoplevelser og gastronomi i særklasse, så besøg områdets hotel og kroer. Forkæl dig selv og en du holder af.

Privat indkvartering på B&B

Vil du hellere bo som de lokale? Så find din egen ferielejlighed eller lej et værelse.

Naturlegeplads

Naturlejrpladser ved OdderKysten

Vågn op til lyden af bølgeskvulp og gå i seng med en duft af nåletræer og en blid brise om tæerne. Pak cyklen med telt og overnat på de naturskønne og hyggelige naturlejrpladser