Fiskeanretning hos Fru Møllers Restaurant

Fru Møllers Restaurant

Foto: VisitOdder
Spisesteder
Restauranter
Moderne landkøkken med smag. Gourmetmad tilberedt af lokale ildsjæle, med råvarer fra gårdens egne marker og forarbejdet med omhu. Besøg Fru Møllers Restaurant og forstå, hvorfor de lokale ikke kan holde sig væk.  
Adresse

Bjeragervej 35

8300 Odder

Website

Hjemmeside

Fru Møllers Restaurant er en af egnens bedste spisesteder - blot fem kilometer fra Odder og i tæt afstand til kystens sommerhusområder. Stedet udgøres af ægte ildsjæle, som arbejder hårdt på at udbrede kendskabet til de gode råvarer og processer omkring fødevarer. Blandt andet i et tæt samarbejde med Fru Møllers egen gårdbutik, slagteri, mejeri og lokale råvareproducenter. 

Tag hele familien med på Fru Møllers restaurant
Fru Møller kalder selv stilen for “moderne landkøkken med smag”. Hver eneste tallerken serveres med stolthed i en afslappet og uformel atmosfære. Der er plads til ca 40 personer i restauranten og 60 personer i det opvarmede gårdhavetelt om sommeren, men vi råder alligevel til at bestille bord i den populære restaurant. 

Events og mad ud af huset tæt på Odder og strandliv

Hold dit bryllup eller familiesammenkomst hos Fru Møller i nærheden af Odder - eller få mad leveret ud af huset. Kvaliteten er altid helt i top, og maden tilberedt med kærlighed til råvarerne. 
 
Åbningstider i Restauranten:
Torsdag 12-16.30 (1.9-30.5) og 12-sent (1.6-31.8)
Fredag 12-sent
Lørdag 12-sent

Bordbestilling

Tlf. 61600361 eller Restauranten@frumollersmolleri.dk 

Åbningstider

Torsdag: 12:00-16:30
Fredag: 12:00- sent
Lørdag: 10:00- sent

 

Adresse

Bjeragervej 35

8300 Odder

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitOdder