Galleri Progres - udstillingslokale

Galleri Progres

Foto: Galleri Progres
Attraktioner
Gallerier
Aktuel: OTTO BECKMANN (9.11-14.12) Galleri Progres byder på særudstillinger med dansk og international kunst i de smukke Sondrup Bakker midt mellem Odder og Horsens.
Adresse

Damledet 20

8350 Hundslund

Website

Hjemmeside

Galleri Progres ligger i det smukke bakkede landskab ved Sondrup. Her kan du opleve værker af danske og udenlandske kunstnere i store og små særudstillinger i løbet af året.
 
Kunstnerne er udvalgt efter deres høje kvalitet og er alle professionelle og anerkendte kunstnere.
 
Det er ofte karakteristisk for udstillerne, at de har en stor forkærlighed for materialernes stoflighed og strukturer og har behov for at eksperimentere.
 
Nogle af de tidligere udstillere er Karin Ohlsen (D), Ken Denning, Jens Chr. Jensen, Grit Sauerborn (D), Steffan Herrik, Külli Suitso (Est), Otto Beckmann (D), Sven Dalsgaard, Vibeke Rønsbo, Else Duedahl, og Anne Torpe.
Det er Jørgen Blach Jensen, der står bag galleriet. Galleri Progres har eksisteret siden 2003. De første otte år var adressen i Horsens, men derefter flyttede galleriet til den smukke beliggenhed nær Hundslund - ca. 10 minutters kørsel fra Odder.

Galleriet er medlem af Dansk Galleri Sammenslutning dgs
 
Åbningstider

Galleriet er åbent, når der er særudstillinger. Du kan finde tiderne på galleriets hjemmeside www.galleriprogres.dk
Du er også velkommen til at kigge forbi galleriet i perioder, hvor der ikke er særudstilling. Her anbefaler vi, at du ringer i forvejen.

Adresse

Damledet 20

8350 Hundslund

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitOdder