site logo

KYSTHUSET

Mos Mosh, Stine Goya, Lolly’s Laundry, Neo Noir, Rabens Saloner, Billi bi, Bruuns Bazaar, Co’couture, Munthe, Second Female, Five Units, Gai+Lisva, Dea Kudibal, Project A.J.117, Philip Hog og Markberg,… er blot nogle af de mange mærker, du finder hos KYSTHUSET.

KYSTHUSET er en stor privatejet butik på 175 m2 med en lækker rustik indretning, der ligger på gågaden i Odder, kun 20 minutters kørsel fra Aarhus. Butikken har egen webshop: www.kysthuset.com.

KYSTHUSET har et stilmæssigt bredt sortiment med tøj i alle prisklasser. De følger alle trends tæt og opdaterer løbende udvalget med de mærker, der markerer sig som de bedste på markedet mht. god kvalitet til prisen, unikt design og udsøgt kvalitet.

Butikken og webshoppen får nyt tøj leveret hver dag og har altid gode tilbud. Resterne bliver nemlig frasorteret løbende, hvilket sikrer et altid opdateret sortiment.

God stil i kystlandet

Navnet er inspireret af butikkens beliggenhed tæt ved kysten syd for Aarhus, smukke skove og dejlig natur i det hele taget med store sommerhusområder. Tøjet skal være brugbart i forhold til den afslappede livsstil, der præger området, men KYSTHUSET har selvfølgelig også masser lækkert tøj til livets fester.

Fordele med kundeklub og sociale medier

Følg med på Facebook og Instagram, som dagligt opdateres med forslag til styling af det nyeste tøj fra alle KYSTHUSETs mærker på husets egne modeller.

Der er nyheder hver dag indenfor både tøj, sko & accessories og du får 10% rabat på alle nyheder i både butik og webshop, hvis du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub. Dette gøres enten på webshoppen eller i butikken, og bemærk, at det er to forskellige kundeklubber. Du skal melde dig ind begge steder, hvis du både køber på webshoppen og i butikken.

Indehaver Ann Rosenkrantz Maack og alle de andre i KYSTHUSET glæder sig til at byde dig velkommen!

 

Åbningstider

Mandag-torsdag 10-17.30
Fredag 10-18
Lørdag 10-14