Naturlegeplads i Eventyrskoven

Legepladser ved OdderKysten

Foto: Eventyrskoven
Aktiviteter
Legepladser
Adresse

8300 Odder

Kontakt
Website

Hjemmeside

I Odder er der ikke langt til den nærmeste legeplads, når børnene skal have mulighed for at boltre sig lidt i det fri. For at gøre det lettere for dig, har vi her samlet alle byens bedste legeområder:

Odder Bibliotek: Ved biblioteket er der både plads til inden- og udendørs leg. Her kan du nemlig kombinere en tur på biblioteket med en tur på legepladsen, der især er god til de mindste børn. Her er rutsjebane og vippedyr og indenfor er der plads til hyggelæsning, leg og aktiviteter for børn i ferierne.

Bisgårdsvej: Omkring Spektrum Odder finder du masser af plads til leg. Her er både skaterrampe, multibane til alverdens boldspil, petanquebaner, vippedyr og meget mere.

Andedammen: Legepladsen Mølleparken ved Andedammen ved Odder Museum byder både på et stort grønt område og gode legefaciliteter, såsom gynger, klatretårn, vippe, sandkasse, rutsjebane, et lille legehus og borde og bænke. Her kan du nyde din medbragte mad lige op ad Odder Å, hvor også ænder nyder at komme. Det er ren idyl.

Sønderbakken: Trænger I til en hyggelig familiedyst? Ved Sønderbakken i Vejlskoven finder du udendørs fitnessudstyr, så I kan teste jer selv og finde familiens stærkeste medlem, mens I nyder det dejlige vejr og skovens grønne områder.

Økologiens Have: I Økologiens Have finder du en skøn teltoverdækket halmlegeplads. Her kan alle rigtigt boltre sig og springe rundt i halmen. Obs! Der er entré til haven.

Eventyrskoven: Eventyrskovener et helt unikt oplevelsessted med sansesti og naturlegeplads bestående af gynger, vippe, balancebom og meget mere. Her kan du også besøge Nissen, Mosekonen, Elverhøj, Heksen, Trolden m.fl. Fokus er på natur, leg og læring. Der fortælles gamle danske sagn og trylleeventyr ved hjælp af QR-koder, og der er gode picnicfaciliteter med grillplads, shelter og bålplads. Obs! Der er entré til Eventyrskoven.

Se alle legepladserne (og flere til) på Odder kommunes kort over legepladser>

 

Adresse

8300 Odder

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitOdder