Odder Museum

Foto: Dennis Plougmann
Attraktioner
Museer
Odder Museums smukke historiske bygninger ligger i et grønt område midt i Odder by. Oplev den gamle vand- og dampmølle, se jagtudstillingen og skiftende særudstillinger eller tag med på en guidet tur i naturen. I ferietiden er der sjove børneaktiviteter på programmet.
Adresse

Møllevej 3-5

8300 Odder

Kontakt

E-mail:oddermuseum@moesgaardmuseum.dk

Telefon:86540175

Odder Museum, er en afdeling under Moesgård Museum, som er liger midt i Odder by på et dejligt grønt område få hundrede meter fra byens gågade. Når du besøger museet, kan du gå på opdagelse i Odder Vand- og Dampmølle, der efter 65 års pause, nu maler korn igen. Ellers kan du besøge den gamle møllergård, eller kigge på museets udstillinger. Hvis du får lyst til noget at spise, kan du købe mad i caféen. 

På museet kan du se udstillinger med temaer om den lokale kulturhistorie. Faktisk kan du også se landets største samling af jagtvåben.

Hold øje med den aktuelle særudstilling! 
Her kan du være heldig at se udstillinger med kulturhistoriske temaer og kunstudstillinger. Odder Museum har en lang tradition for at samarbejde med og udstille anerkendte lokale kunstnere.

Du kan deltage i spændende aktiviteter og begivenheder, som ofte er lavet i samarbejde med naturvejlederordningen. Derfor vil en stor del af aktiviteterne foregår udenfor museets fire vægge.

Du kommer ud i naturen - derud hvor historiens spor er synlige i landskabet. Det kan foregå til lands som for eksempel vandre- eller cykelture, eller til vands med museets kajakker.

 

Adresse

Møllevej 3-5

8300 Odder

Priser

Voksne

50 DKK

Børn

Gratis

Følg på:

Opdateret af: