Overnatning i Ree Park Safari

Foto: Destination Djursland
Overnatning
Lejrskoler
Adresse

Stubbe Søvej 15

8400 Ebeltoft

Kontakt

E-mail:info@reepark.dk

Telefon:86336150

fax:86336243

Website

Ree Park

Lejrskole og Ree Park Safari OVERNATNING -Tæt på dyrenes verden – Tæt på alverdens dyr 

SOV PÅ SAVANNEN - FOR SKOLER OG INSTITUTIONER
Tag familien, vennerne eller klassen med på en overnatning i Djurslands store safaripark. I får mulighed for at opleve parkens særlige aftenstemning, komme med bag kulisserne og få lov at se hvordan dyrene bor. Vi tilbyder overnatninger til både private, skoler og institutioner.

SOV I SAFARI LODGE
Med en overnatning i parkens Safari Lodges er du og familien, kollegerne eller vennerne sikret en naturoplevelse - ud over det sædvanlige.Overnatningen foregår i en af parkens fire Safari Lodges, der er bygget på pæle ude over græssavannen. Placeringen gør det muligt for dyrene at komme helt tæt på. Strudsen, zebraen og gnuen kan finde på at gå lige under teltet, og ofte valser giraffen forbi i nærheden med sine gyngende bevægelser.

SOV PÅ PRÆRIEN
Giv familien eller vennerne en forrygende oplevelse med en overnatning på den nordamerikanske prærie. I overnatter i shelters tæt på bjørneulvevaskebjørne og alle de andre nordamerikanske dyr. Aftenen byder på en række forskellige spændende aktiviteter, hvor I får lov at opleve dyrene og parkens helt særlige aftenstemning.

Man kan booke telefonisk i kontortiden,eller bruge vores forespørgselsformular: :http://www.reepark.dk/overnatning/overnatning-forespoergsel eller sende en mail på: info@reepark.dk

 

Adresse

Stubbe Søvej 15

8400 Ebeltoft

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland