VisitOdder

Overnatning i Ree Park Safari

Book din næste ferie eller ophold i Ree Park Safari og mærk roen og stilheden sænke sig, når gæsterne går hjem og dyrene får parken for sig selv. Se de mange muligheder nedenfor. 

Kamelhuset

Kamelhuset er et stort unikt og hyggeligt sommerhus midt i Ree Park Safari. Her er tre værelser med plads til syv personer, så tag familien eller vennerne med på en helt unik ferie - Tæt på dyrene og med adgang til parken under hele opholdet. Mærk stemningen når parkens gæster går hjem og dyrene falder til ro - En helt unik oplevelse. Booking af Kamelhuset vil inkludere en guidet rundvisning i parken. Læs mere og book Kamelhuset her.

Night Explorer, Africa

Overnat i Ree Park Safaris specialdesignede og luksuriøse Night Explorer cabins. Fra sengen er der udsigt til græssavannen hvor flere af parkens dyr kan ses. Night Explorer cabins svæver ud over den afrikanske savanne og giver hele familien en unik oplevelse hvor dyrene opleves tæt på. De er indrettet med to soveområder med to sovepladser i hver. Læs mere og book Night Explorer Africa her.

Sov i telt med flokken eller i Luksustelt i Camel Camp

Sov med flokken giver mulighed for at opleve Ree Park helt tæt på. Her er tilknyttet en guide som tager jer alle med rundt og ser parkens dyr og naturområder. På lejrpladsen er der slået safaritelte op hvor både børn og voksne kan sove. Læs mere og book Sov med flokken her.

I Camel Camp sover I, i Arikansk inspirerede savannetelte som er redt op med feltsenge og madrasser. Den tilknyttede guide tager jer med på tur rundt i parken så I får en fornemmelse af dyrelivet som om I var i Afrika. I luksusteltene er der plads til 6 personer og mulighed for en opredning. Se mere og book Luksustelt i Camel Camp her.

Sov i Shelter Deluxe

Overnatningen foregår i en af parkens shelters, som er nabo til ulvene og bjørnene samt har de udsigt over til elgene. Shelteren er redt op med madrasser og skind så alle ligger blødt og varmt. En tilknyttet guide tager jer alle med på tur rundt i parken så I for alvor får en fornemmelse af det fantastiske dyreliv. Læs mere og book Shelter Deluxe her.

Sov på savannen for skoler og institutioner

Tag klassen med på en spændende og lærerig overnatning i dyrenes verden. Det bliver som en "rigtig" lejrtur hvor der laves mad over bål og sover i det fri. På lejrpladsen er der slået store safaritelte op med plads til både børn og voksne. Under hele opholdet der tilknyttet en guide. Læs mere og book Sov på savannen her.

#reepark #visitdjursland #visitaarhusregionen