Snaptun Muslingefest

Foto: Anders Nielsen
Begivenheder
Begivenheder
Den hyggelige havn i Snaptun omdannes til et festligt og stemningsfuldt tagselvbord af gratis muslinger, når der bydes velkommen til Snaptun Havne- og Muslingefest i de maritime rammer ved Horsens Fjord.
Adresse

Snaptun Strandvej 15

7130 Juelsminde

Kontakt
Website

Hjemmeside

Muslinger ad libitum

Den traditionsrige muslingefestival i Snaptun er kendt vidt og bredt i Østjylland som et hyggeligt arrangement for alle. Det helt store trækplaster er den omfattende buffet med 2,5 tons muslinger kogt med hvidvin og krydderier og serveret med flutes. De gratis muslinger er en lækker og indbydende lokkemad til festen, der hvert år tiltrækker 2000 mennesker.

Her er der plads til alle og fokus på den hyggelige stemning. Muslingeentusiasten kan tage sin familie eller vennegruppen med til nogle gode timer med masser af skaldyr og underholdning.  I ølteltet er det muligt at købe øl, vin og vand og på den måde støtte den lokale idrætsforening, Sportssammenslutningen Skjold.

I løbet af eftermiddagen vil der være forskellige underholdende indslag og livemusik. Og efter 15:30 kan du blive til efterfesten i ølteltet.

 

Altid i uge 27

Selve muslingefesten finder sted lørdag i uge 27 med start ved frokosttid. I løbet af uge 27 vil der dog også være andre aktiviteter. Onsdag arrangeres der vandretur i skoven ved Snaptun og torsdag er det muligt at deltage i bankospil i Glud Hallen.

Der er ingen tilmelding til begivenhederne – du møder bare op.

 

Leder du efter flere begivenheder?

På Juelsmindehalvøen sker der altid noget. På denne side kan du få inspiration til events, arrangementer og festivaler nær dig.

Adresse

Snaptun Strandvej 15

7130 Juelsminde

Åbningstider

10 Jul 21 / 10 Jul 21

lørdag

13:00 - 23:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitJuelsminde