Gå til indhold
©  Foto:

Sommerestaurant popup på Brandbygegaard

En helt særlig oplevelse venter - hvilket andet sted i verden har du muligheden for at komme på restaurant, hvor værtsparret selv har lavet 95 % af alle de råvarer, der bruges i køkkenet, hvor de selv har dyrket, fermenteret, vinificeret, kogt og karboneret alle drikkevarerne? Økologisk selvfølgelig. Hvor i verden vil de samme to mennesker så tilberede og servere alt dette stedbundne lige netop for dig?

Værtsparret Lone Landmand og Søren Sørøver vil denne aften trække dine smagsløg med rundt på hele gården. Gennem køkkenhaven, op igennem bærstykket, ind i det store drivhus og op i plantekasserne med krydderurter. Det bliver en helt igennem vegetarisk spiseoplevelse.

Måltidet udgøres af 3 retter, og de bliver alle serveret tallerkenanrettet. Menuen vil bestå af det allerbedste fra haven. Det bliver lidt brasserie-agtigt med en snert af gourmet, men i portioner du bliver mæt af.

Drikkevarerne kommer fra vinmarken, æbleplantagen, bærstykket, vineriet, bryggeriet og naturligvis også en lille skarp fra brænderiet til kaffen, hvis du ønsker det.  

 

Pris

Der er 3 retter for 350,- kr.

Book din plads på Odderbilletten.dk