Efterår Odder

Tag på skattejagt i Odder

Begivenheder
Begivenheder
Så er det tid til at finde din indre eventyrer frem og lokke ungerne med på skattejagt i Odder. I lærer lidt om byens historier på den 6 kilometer lange gåtur i frisk luft – og til sidst får alle skattejægere en speciallavet medalje som bevis på bedriften!
Adresse

Torvet 6

8300 Odder

Kontakt

Det kan være svært at lokke familien med ud på tur, når sæsonen ikke længere siger sol og strand. I efterårsferien 2019 arrangerer vi derfor en gratis skattejagt gennem byen, der ikke kræver andet end et printet kort og gåpåmod.

En sjov aktivitet i efterårsferien
Skattejagten er en hyggelig og spændende måde at opleve Odder på. Selv for utålmodige børn, der synes historie er kedeligt. Ruten kommer forbi 16 forskellige steder i byen, og undervejs skal skattejægerne løse opgaver og svare på spørgsmål. Alle lærer lidt om byen, mens børnene får en sjov oplevelse, masser af frisk luft og en flot medalje hængt om halsen. Vi tror endda, du vil blive overrasket over, hvor mange små historier, der ligger og lurer under overfladen.

Find skattekortet
Fra lørdag den 12. oktober til søndag den 20. oktober kan du aflevere et udfyldt skattekort i Superkiosken og få en speciallavet Odder-medalje med hjem. Du finder skattekortet i Superkiosken på Torvet eller i en af Køb Odders medlemsbutikker. Du kan også downloade og udskrive det lige her.

Del dine oplevelser
Vi er megaspændte på at se og høre om jeres eventyr i efterårslandskabet! Brug #jeggikodderrundt på Facebook og Instagram – og husk at tagge @visitodder.

En medalje mere til samlingen
Hvis børnene har mod på mere eventyr, så har vi også en skattejagt på Tunø, der er mindst lige så sjov! Den har været et stort hit blandt både turister og lokale, siden vi introducerede den på vores bilfri ø i efteråret 2018. Lige nu koster en enkeltbillet for voksne kun 36 kr., og det tager en lille time med færgen. Læs mere her.

Adresse

Torvet 6

8300 Odder

Åbningstider

12 Oct 19 / 27 Oct 19

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

08:00 - 20:00

Relaterede produkter

Updated by: