Alt er tæt på i hjertet af Danmark

Odder ligger i centrum af Danmark – tæt på lufthavne, storbyer og motorvej – og derfor er det let at komme frem, uanset om du er i bil, med fly eller offentlig transport.

Læs mere

Tæt på motorvej E45

Odder ligger tæt på Østjyske Motorvej E45. Via frakørslerne ved Horsens, Aarhus og Skanderborg kommer du hurtigt til Odder ad landeveje.

Vejdirektoratets hjemmeside kan du holde dig opdateret om trafiksituationen netop nu.

Afstande til lufthavne

Flere internationale lufthavne ligger inden for kort køreafstand af Odder. Alle lufthavne er forbundet med byen via bus og tog. Det er muligt at leje bil i lufthavnen.

Billund Lufthavn: 80 kilometer
Aarhus Lufthavn: 75 kilometer
Aalborg Lufthavn: 154 kilometer
Københavns Lufthavn, Kastrup: 212 kilometer

Letbanen Aarhus-Odder

Odder er forbundet med storbyen Aarhus via Letbanen. På hverdage kan du komme til Aarhus hver halve time fra Odder Banegård. Find køreplaner for Letbanen her.

Regionalbusser

Fra Odder går flere regionalbusser, der kører igennem områdets mindre byer. Der er offentlig forbindelse mellem Odder og de nærliggende byer Hou, Saksild og Norsminde. Der er også en regionalbus, der kører til Horsens. På Rejseplanen.dk kan du se konkrete busafgange og stoppesteder.

Ø-forbindelser

Fra Hou er der flere daglige færgeafgange til skønne Tunø og Samsø. Derudover kan du tage med den lille cykelfærge mellem Alrø og Hjarnø og på den måde cykle hele vejen rundt om Horsens Fjord. Fra Snaptun på sydsiden af Horsens Fjord er der færgeafgange til både Endelave og Hjarnø.

Her kan du leje cykler