Letbane-tog på Odder Banegård
Transport

til og fra Odder

Alt er tæt på i hjertet af Danmark

Odder ligger i centrum af Danmark – tæt på lufthavne, storbyer og motorvej – og derfor er det let at komme frem, uanset om du er i bil, med fly eller offentlig transport.

Tæt på motorvej E45

Odder ligger tæt på Østjyske Motorvej E45. Via frakørslerne ved Horsens, Aarhus og Skanderborg kommer du hurtigt til Odder ad landeveje.

Vejdirektoratets hjemmeside kan du holde dig opdateret om trafiksituationen netop nu.

Har du brug for en bil?

Biludlejning i Odder

Foto: Probiler Biludlejning

Afstande til lufthavne

Flere internationale lufthavne ligger inden for kort køreafstand af Odder. Alle lufthavne er forbundet med byen via bus og tog. Det er muligt at leje bil i lufthavnen.

Billund Lufthavn: 80 kilometer
Aarhus Lufthavn: 75 kilometer
Aalborg Lufthavn: 154 kilometer
Københavns Lufthavn, Kastrup: 212 kilometer

Letbanen Aarhus-Odder

Odder er forbundet med storbyen Aarhus via Letbanen. På hverdage kan du komme til Aarhus hver halve time fra Odder Banegård. Find køreplaner for Letbanen her.

Regionalbusser

Fra Odder går flere regionalbusser, der kører igennem områdets mindre byer. Der er offentlig forbindelse mellem Odder og de nærliggende byer Hou, Saksild og Norsminde. Der er også en regionalbus, der kører til Horsens. På Rejseplanen.dk kan du se konkrete busafgange og stoppesteder.

Ø-forbindelser

Fra Hou er der flere daglige færgeafgange til skønne Tunø og Samsø. Derudover kan du tage med den lille cykelfærge mellem Alrø og Hjarnø og på den måde cykle hele vejen rundt om Horsens Fjord. Fra Snaptun på sydsiden af Horsens Fjord er der færgeafgange til både Endelave og Hjarnø.

Tunøfærgen - Hou-Tunø

Tunø er en af Danmarks mest charmerende øer. Med Tunøfærgen kan du besøge den bilfri ø i Kattegat. Overfarten fra Hou tager kun en time og der er to daglige afgange i hver retning.

Hou-Samsø

Sejladsen imellem Hou i Jylland og Sælvig på Samsø varetages af Samsø Rederi. Den smukke overfart tager cirka 1 time. Samsø er en af landets største og mest populære ferieøer. Øens størrelse gør den egnet til cykelture rundt mellem de hyggelige landsbyer på øen. Samsø er desuden kendt f...

Cykelfærgen Alrø-Hjarnø

Begiv dig ud på den hyggelige sejlads med den lille cykelfærge, der sejler på Horsens Fjord. Oplev fjordens charmerende øer med smuk natur, autentisk østemning og lækre spisesteder.

Her kan du leje cykler

Cykelsmeden - cykeludlejning samt reparation & service

Lille hyggelig cykelbutik med cykeludlejning og værksted i Rosensgade - for enden af gågaden hen mod museet. Kom ind og få en snak om dit behov - der er kaffe på kanden og en låneværktøjskasse med de mest basale ting til brug i gården. Reparation af alle slags cykler Cykeludlej...

Cykeludlejning hos Saksild Strand Camping

Har du lyst til at opleve OdderKysten på cyklen? Hos Saksild Strand Camping er det muligt at leje cykler for enhver smag. Almindelige cykler kan lejes for DKK 100,- pr. dag (24 timer). Det er også muligt at leje mountainbikes, tandemcykler og racercykler.  Hvis hele familen skal på t...