Café Alrø

Spisesteder
Cafeer
Adresse

Alrøvej 398

8300 Odder

Kontakt

E-mail:cafe@cafealroe.dk

Telefon:22110338

Hos Café Alrø glæder de sig til at give jer en uforglemmelig oplevelse.

Café Alrø byder udover lækkert mad også på en 12 hullers krolfbane og mormors isbod på gårdspladsen er klar med desserten eller blot en lille krølle på dagens udflugt.

Højbænke og dejlige terrasser er det første man møder ved indkørslen til Cafe Alrø, og her kan man nyde de landskendte tarteletter.

Køkkenet byder bl.a. på tapas, kaffe og hjemmebagt kage. Endvidere kan du få en uforglemmelig oplevelse ved ugens menu, se hjemmesiden - bordbestilling nødvendigt.  Der vil også blive tændt op for den store grill hen over sommeren.

Cafe Alrø har en høj passion for hjemmelavet mad og friske råvarer - det er en stor del af den uforglemmelige oplevelse. Besøg Cafe Alrø på en dejlig forårsdag / sommerdag og oplev, at naturen er nærværende, lærkerne synger om kap med solen, de nysåede marker lyser med smukke grønne farver. Ved sommertid bølger kornet i takt med de blide vinde fra syd. Vandet og den friske luft byder velkommen til sejlbåde, som glider lystigt forbi alt imens man nyder en dejlig tartelet eller en af de andre lækre retter i gårdspladsen på Cafe Alrø.

Blomster og antikke ting er med til at skabe en stund, hvor tiden for et øjeblik står stille. Cafe Alrø er stedet, hvor man føler sig godt tilpas. Her er tid til en sludder med Hanne og Lene. Som ejere af Cafe Alrø vil vi gøre alt for at skabe en hyggelig atmosfære og en stemning som er uforglemmelig. 

Cafe Alrø har investeret i en hjertestarter som hænger i gårdspladsen. Vores ønske er, at man som gæst på Cafe Alrø kan få hjælp, hvis uheldet er ude. Det kan nævnes, at vi også har førstehjælpskursus. 

På Cafe Alrø kan man holde private fester. Der vil blive dækket smukt op og Cafe Alrø vil gøre sit til, at det bliver en uforglemmelig oplevelse.

Temafester og mad ud af huset er også en mulighed. Ring eller kig ind på vores hjemmeside. Det kan anbefales, at man bestiller bord i god tid. 

Cafe Alrø byder på kunst og musikoplevelser. Vi vil samarbejde med flere kunstnere i sæsonen. Som gæst vil man kunne opleve udendørs kunst, hvor der er arbejdet med glas, sten, keramik, blandet kunst.

Se Café Alrøs kalender for åbningstider eller ring på 22110338.

Adresse

Alrøvej 398

8300 Odder

Facilities

Hovedret: DKK 150 - 250

Relaterede produkter

Updated by: