Eventyrskoven

Eventyrskoven

Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
Adresse

Krogstrupvej 67, Torrild

8300 Odder

Kontakt

E-mail:info@sansemotoriskleg.dk

Mobil:31509622

Eventyrskoven i Torrild er en unik ”oplevelsespark” med fokus på natur, leg og sociale aktiviteter i en kulturhistorisk ramme. Eventyrskoven er et sted, hvor børn og voksne kan komme og få en sjov, hyggelig dag med leg, bevægelse, nærhed, eventyr, aktivitet, oplevelser og læring om natur og kultur. En naturdag med mange muligheder, fra medbragt snobrød/madkurv og et væld af aktiviteter.

Mystik og spænding er lige sagen for børns nysgerrighed og fantasi.

Eventyrskoven har en fantastisk:

  • Oplevelsesskov, - en ny og unik skov med forskellig natur

  • Naturlegeplads, motorikudfordringsbane og sansesti med afsæt i motorik og sansning, som kilde til bevægelse, sundhed og trivsel for alle.

  • Naturområde med TID, RO og RUM til bevægelse med passende udfordringer.

  • Skovområde, hvor der er faciliteter: toiletforhold, parkering, ly for regn og picnic faciliteter, samt shelter til primitiv overnatning.

  • Verden, hvor eventyrfortællingen er omdrejningspunkt i en værdiskabende og kulturel udviklende proces.

Børn elsker historier og eventyr og i Eventyrskoven bor der selvfølgelig en nisse, en trold og mange andre væsner fra danske sagn og eventyr. Med udgangspunkt i de danske folke- og trylleeventyr fortælles historier på en levendegørende måde og gøres spændende for børn. Læring vil også ske gennem aktiviteter og digitale løsninger og specialeffekter f.eks. QR-koder og sensorer med lys, lyd m.m.

”Engang i tidernes morgen smed gud alle de onde engle ud af Himlen og ned på Jorden. Englene havde syndet mod Gud, men de kunne ikke alle sammen nå til Helvede. De faldt derfor ned på jorden flere forskellige steder. Nogle faldt ned på gårdene og blev til gårdboere – altså nisser. Nogle faldt på høje og bakker og blev til bjergfolk, højfolk eller trolde. De som faldt i havet, blev til havfolk. Og endelig blev de som faldt i moser, på enge og i skove til elverfolk eller alfer”. FORTALT EFTER SAGN FRA KVÆRNDRUP, EVALD TANG KRISTENSEN DANSKE SAGN, BIND 1, S. 3, 1.1

Folketroens beretninger om naturens mystiske væsner er mangfoldige og varierede, men i de fleste kan vi finde en logisk formaning til påpasselighed og gengivelser af konkrete iagttagelser.

I sagnene får vi en god historie, men vi lærer også at passe på: Gå ikke for tæt til åen, for så kan du drukne. Pas på tåge og mosekonebryg, du kan fare vild. Grav ikke i de gamle gravhøje, de kan falde sammen over dig og skøn på den hjælp, du får af “nisser” og gengæld den.

Kom og lær mere om alle de sjove, mystiske og spændende danske sagn og eventyr.

Faciliteter:

  • Picnic- og handicapvenlige toiletfaciliteter med puslebord, førstehjælp og bad. Dog er toiletter lukket ved frost/vinter
  • Eventyrstue med eventyrbøger
  • Fri parkering
  • Shelter og bålpladser

Pris:

Entré: 20,- kr. pr. person.
Grupper over 10 personer kontakt for pris
Ligeledes afholdelse af arrangementer og børnefødselsdage

Adresse

Krogstrupvej 67, Torrild

8300 Odder

Åbningstider

01 Jan 18 / 31 Dec 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

10:00 - 16:00

Relaterede produkter

Updated by: