Saksild

Saksild Strand hører til Østkystens absolut bedste. Meget børnevenlig sandstrand, hvor der hverken er store bølger eller understrøm at bekymre sig om. Her summer det af liv og aktiviteter.

Stranden danner centrum for et større område med sommerhuse og her er også tænkt på at gøre ferien vellykket. Nyd en middag på restauranten, hent frisk morgenbrød hos Bagergården eller Brødhuset sammen med dagens avis og nyd en gammldaws isvaffel i eftermiddagssolen.

Blå Flag og livreddere
Saksild Strand er blot en af de mange strande i Odder, der hvert år får tildelt Blå Flag. Flaget er din garanti for gode forhold og rent badevand. Det betyder også masser af gratis arrangementer i kystområdet. 

Saksild Strand er meget børnevenlig med sandbund, kun lidt strøm og masser af lavt vand. Men man kan aldrig være for sikker ved kysten og siden 2012 har Saksild Strand haft et bemandet livreddertårn i sommersæsonen. 

Del denne side

Danmarks ældste minigolf-bane

Man føler sig hensat til barndommens land, når man en sommerdag dyster med familien på det hyggelige Saksild Minigolf. Banen har været i familiens eje siden 1947 og stilen er smukt bevaret.