Bøger, hobby og elektronik

Foto: Jesper Rais

Selv på en regnvåd dag er der noget at lave i Odder. Her er tips til boghandlere, hobbyforretninger og elektronikbutikker på din shoppetur.

Udvid din samling, når du er i Odder

Vi samler alle på et eller andet. Om det er bøger eller reservedele til cykler, så kan du finde, hvad du har brug for i Odder. Tag hele flokken med, når I skal dykke ned i jeres hobbies. Der er nok at gå i kast med, så sæt meget af dagen af til at udforske byens mange butikker.

Cykelsmeden - cykeludlejning samt reparation & service

Lille hyggelig cykelbutik med cykeludlejning og værksted i Rosensgade - for enden af gågaden hen mod museet. Kom ind og få en snak om dit behov - der er kaffe på kanden og en låneværktøjskasse med de mest basale ting til brug i gården. <ul> <li>Reparation af alle slags cykler</li> <li>...

Tandhjulet - din cykelforretning i Odder

Leder du efter en cykelforretning i Odder? Kig forbi Tandhjulet.

Butiksoversigt

Medmindre din hobby er at vinterbade, kan du altid ty' til din hobby uanset årstid. I Odder kan du udforske butikker, der specialiserer sig i det, du har brug for. Om så du skal have nyt stel til cyklen, udvidet din samling af krimiromaner eller måske opgradere computeren. Du finder det hele i Odder.