En myriade af gårdbutikker og specialforretninger

Foto: Fru Møllers Mølleri

Gå på opdagelse i en myriade af gårdbutikker i Odder og lokalt producerede økologiske specialiteter som grøntsager, øl og vine, brød, mælk og ost.

Smagsoplevelser ud over det sædvanlige

Odder er kendt for sine gårdbutikker – hver med deres historie og kærlighed til den gode smag. Landskabet rummer også mange specialbutikker, der kan hjælpe dig med helt særlige shoppebehov.

Tag inspiration med hjem

Lokalt producerede og økologiske specialiteter såsom grøntsager, øl og vine, brød, mælk og ost finder du i gårdbutikker over hele Odderkysten.

Sommerens bedste økologiske jordbær og ærter får du hos Jeppe på Holtgaard ved Gyllingnæs. Der er også mulighed for selvpluk, og i butikken kan du købe honning og økologiske grøntsager.

Nøje udvalgte lækkerier

Leder du efter noget bestemt? Friskrøget sild, brugskunst eller økologiske krydderurter. Odder har en skøn blanding af det hele. Her er en forsmag på områdets specialbutikker, så du nemmere kan planlægge din shoppetur.

 

OBS! Åbningstider varierer efter sæson.

Liste
Kort

Vidste du...

at du flere gange om året kan komme til arrangementer i den store hyggelige trælade hos Lone Landmand og Søren Sørøver på Brandbygegaard? Her kan du møde en masse økologiske producenter, høre god musik og købe gårdens hjemmelavede drikke, som består af vine, øl, cider og spiritus.

Food map: Find vej til gårdbutikker og fødevarer

Foto: David Jervidal

Ekstra tips

Hent en sandwich hos Byens Bager, køb chokolade, vin og spiritus hos Chokoladehimlen – eller nyd en is hos Smiley Frozen Yogurt.