VisitOdder
Varer på hylderne i gårdbutikken Fru Møllers Mølleri

En myriade af gårdbutikker og specialforretninger

Gå på opdagelse i en myriade af gårdbutikker i Odder og lokalt producerede økologiske specialiteter som grøntsager, øl og vine, brød, mælk og ost.

Smagsoplevelser ud over det sædvanlige

Odder er kendt for sine gårdbutikker – hver med deres historie og kærlighed til den gode smag. Landskabet rummer også mange specialbutikker, der kan hjælpe dig med helt særlige shoppebehov.

Sommerens bedste økologiske jordbær og ærter får du hos Jeppe på Holtgaard ved Gyllingnæs. Der er også mulighed for selvpluk, og i butikken kan du købe honning og økologiske grøntsager.

Nøje udvalgte lækkerier

Leder du efter noget bestemt? Friskrøget sild, brugskunst eller økologiske krydderurter. Odder har en skøn blanding af det hele. Her er en forsmag på områdets specialbutikker, så du nemmere kan planlægge din shoppetur.

 

OBS! Åbningstider varierer efter sæson.

Liste
Kort

Vidste du...

at du flere gange om året kan komme til arrangementer i den store hyggelige trælade hos Lone Landmand og Søren Sørøver på Brandbygegaard? Her kan du møde en masse økologiske producenter, høre god musik og købe gårdens hjemmelavede drikke, som består af vine, øl, cider og spiritus.

Par forlader gårdbutikken Holtgaard

Food map: Find vej til gårdbutikker og fødevarer

Her fortsætter shoppingturen

Tre glas med røgsalt fra Tunø Røgeri på et bord

Souvenirs

Udvalg af modetøj på hylderne hos MR Lønskov i Odder

Tøj og mode

Gyngehest og andre aktikviteter hos Møllebo Antik ved Sondrup

Antikviteter og loppefund

Medarbejder står med kasse med frugt og grønt i Kvickly Odder

Supermarkeder

Ekstra tips

Hent en sandwich hos Byens Bager, køb chokolade, vin og spiritus hos Chokoladehimlen – eller nyd en is hos Smiley Frozen Yogurt.