VisitOdder

Souvenirs i Odder

De bedste souvenirs i Odder er skabt af lokale ildsjæle, som går op i det nære og autentiske. Her er steder, hvor kan du få et evigt minde med hjem. 

Gedepølser og røgsalt vækker smagsløgene

Få et evigt minde med hjem, der ingenlunde er 'Made in China', men skabt af lokale ildsjæle, som går op i det nære og autentiske.

Smag på udsøgte specialiteter fra egnen, eller køb dem med hjem til køkkenet eller som souvenir.

Liste
Kort
Vandretur ved foden af klint på Tunø

Gå Tunø rundt og få en medalje

Tunø Skattejagt er en sjov aktivitet for hele familien, hvor skatten er en flot og gratis medalje til minde om besøget. Husk at tage et gratis skattekort på Tunøfærgen, så du er klar til gåturen rundt om øen.

Tre glas med røgsalt fra Tunø Røgeri på et bord

Røgsalt af enestående kvalitet

Besøger du øen Tunø, så husk at tage røgsalt med hjem fra Tunø Røgeri. Saltet er røget i minimum syv døgn med dansk bøgesmuld, hvilket du både kan se i saltets gyldne ravfarve, dufte og ikke mindst smage. Pift madlavningen op ved at bruge saltet direkte på kødet, fisken eller de friske grøntsager, som du i øvrigt også kan købe med hjem fra Tunøs vejsideboder hver sommer. 

Gedeost på hylderne hos Øko Ged og Grønt i Sondrup

Se hvor gedeosten kommer fra

Hos Øko Ged & Grønt i Sondrup kan du opleve, hvordan gedeosten bliver til. Mælken fra 140 malkegeder bliver forvandlet til skønne oste eller yoghurt i det lille mejeri. Gårdbutikken sælger også udskæringer af gedekød og hjemmelavede gedepølser.

Keramik og udstyr hos Karoline Illum i Sondrup

Keramik fra lokal kunstner

Fra sit lille værksted sælger Karoline Illum smuk keramik ved Sondrup Bed & Breakfast, hvor du også kan overnatte efter en frisk vandre- eller cykeltur i Sondrup Bakker. Test

Blomst af kobber fra Violen i Odder

Kobber er det nye sort

Blomsterbutikken Violen har fundet en særlig måde at bruge kobber til at give blomster og planter en glansfuld overflade. Kobberbelagte blomster vil pynte på ethvert bord.

Her fortsætter shoppingturen

Solsikker foran Fru Møllers Mølleri ved Odder

Gårdbutikker

Gyngehest og andre aktikviteter hos Møllebo Antik ved Sondrup

Antikviteter og loppefund

Bi på en lilla blomst i Økologiens Have i Odder

Bolig og have

Medarbejder står med kasse med frugt og grønt i Kvickly Odder

Supermarkeder