Supermarkeder i Odder

Foto: VisitOdder

Klar dine dagligvareindkøb i et af Odders supermarkeder med alt fra discount til delikatesser samt et bredt udvalg af lokale og økologiske varer.

Lokale dagligvarer samlet på ét sted

Odder har supermarkeder med alt fra discount til delikatesser samt et bredt udvalg af lokale og økologiske varer, friske grøntsager, kød i forskellige udskæringer, brød, kager og vin.

Kvickly Odder

Velkommen i Kvickly, Odders største supermarked med alt hvad du kan drømme om af lækre mad- og drikkevarer. Grøntafdelingen bugner af friske grøntsager og frugter fra nær og fjern, slagterafdelingen er klar med mørt og smagfuldt kød i forskellige udskæringer, der er massevis af spændend...

Dagli'Brugsen Hou

Hos Dagli'Brugsen Hou finder du alt det, du mangler. Vi har masser af lokale varer fra Odder og omegn, spændende specialiteter fra Irma og flere end 300 økologiske varer, og vi kan klare alt til det daglige indkøb.  Vores store vinafdeling tilbyder et glas til alle lejligheder. Vi...

Kig indenfor i en af Danmarks største Kvickly-butikker – et varehus med dagligvarer, mode og interiør.

Det du lige står og mangler

Strandshoppen

Ved Saksild Strand har Strandshoppen åbent i sommerhalvåret og er din ven i nøden, når du er i sommerhus ved kysten, på camping eller tilbringer en dag på stranden.

Tunø Købmandsgård

På Tunø anbefaler vi at købe snacks til gåturen rundt om øen hos Tunø Købmandsgård. Overnatter du hos Mejeriet Tunø, gør du også dine dagligvarekøb her.

Butiksoversigt

  • Dagli'Brugsen Gylling
  • Dagli'Brugsen Hou
  • Kvickly


 

  • Løvbjerg
  • Strandshoppen
  • Tunø Købmandsgård