Sommerferie i Odder: Aktiviteter og underholdning for børn

Holder du sommerferie med familien i Odder? Så glæd dig til en masse spændende, sjove, anderledes, aktive, kreative og hyggelige aktiviteter for børn i alle aldre.

Her på siden finder du både særlige sommeraktiviteter, der kun kan opleves i sommerferien, såvel som aktiviteter og underholdning I altid kan nyde i Odder-området. 

Her kan du få masser af inspiration til gode oplevelser for familier med børn i alle aldre.

FÆNGSLET for børn

Prøv en fangedragt og optag en video med det, led efter hemmelige beskeder og ulovlige ting i en celle eller prøv en af de sjove opgaver i FÆNGSLET.

Lær at fiske: Tag på dag-fiske-camp

Tag familien med på fiske-camp i Fyelmose Naturfiskepark og lær at fiske. Der er hjælpetrænere og mulighed for at låne en gratis fiskestang. 

Aqua Forum – Horsens' badeland

Med både et friluftsbad, en vandruchebane, et udspringsbassin, spa, motionsbassin og tylarie er Aqua Forum er et paradis for vandhunde i alle størrelser.

Danmarks Industrimuseum

Oplev ”de gamle dage” på nært hold på Danmarks Industrimuseum og se, hvordan livet så ud for dine forældre, bedste- eller oldeforældre.

FÆNGSLET - Europas største fængselsmuseum

Mærk den specielle stemning krybe helt ind under huden, når du møder fanger og vogtere på din vej.

Fyelmose Naturfiskepark

Fyelmose Naturfiskepark er et slaraffenland for lystfiskere i alle størrelser: Her er tre en børnesø, en familiesø, en natursø, gratis lånestænger og hjælp til at komme godt i gang.

Økologiens Have

Økologiens Have

Økologiens Have er et herligt fristed for hele familien. Afsæt mindst en halv dag til besøget. 

Haven er med sine 20 tønder land Skandinaviens største økologiske besøgshave. Her er 14 forskellige emnehaver, bl.a. vin, krydderurter og skovhave med sø. Til børnene er der en stor legeplads med kæmpesandkasse, legehus, pilehytter m.v.

Eventyrskoven

Kom og få en sjov, hyggelig dag med leg, bevægelse, nærhed, eventyr, aktivitet, oplevelser og læring om natur og kultur.

Skovtur i hestevogn

Skovtur i hestevogn

Rejs til lyden af hestehove i et tempo, hvor sjælen kan følge med. Turen går langs kysten og gennem den smukke Fløjstrup skov, hvor bøgen spejler sig i havet.

Odder Museum

Museum for hele kysten

Se de skiftende udstillinger med store kunstnere forankret i Odderkysten. Eller kom på byvandring og hør om Odders udvikling.

Spektrum Odder Svømmehal

Spektrum Odder Svømmehal

VI HAR DET HELE - Stort set hvad du ønsker, kan vi tilbyde dig i vores moderne svømmehal med nyrenoverede omklædningsrum og behagelige sauna-muligheder. - OMKLÆDNING PÅ STEDET Og der er selvfølgelig sørget for, at de små kan klædes af og på til deres møde med vandet i de lune omgivelser.

Oplevelser nær Odder

Oplevelser nær OdderKysten

Inden for en times kørsel finder du nogle af Jyllands største attraktioner.