Økologisk gårdsalg fra egen vin- og bryghus på Brandbygegaard

Mousserende æble- og druevine, cider, portvin, øl, gin, vodka og eau de vie er nogle af de mange forskellige drikkevarer, der bliver produceret hos Vinhuset Kvist & Vitus og Brandbygegaard Bryghus.

Her laver de vin af druerne fra 1000 vinstokke og cider og vin af frugterne fra 2750 æbletræer. Øllet bliver brygget af de bedste råvarer, og i samarbejde med et dygtigt brænderi laver de gin, vodka, og eau de vie herunder Grappa.

Alle produktionerne er små, alle er håndlavede og alle hjemmelavede. 

Alt bliver gjort med omtanke – med henblik på den rene klare smag af de råvarer, alkoholen er lavet af. Derfor er der ikke benyttet tilsætningsstoffer, sprøjtegifte eller kunstgødning. I 2016 fik de økologisk autorisationsmærke. 

 

Åbningstid

Du kan komme forbi Brandbygegaard til gårdsalg hver fredag fra kl. 16-18. 

 

Besøg vinmarken

Når du besøger Brandbygegaard, er du velkommen til at gå en tur i vinmarken, studere køkkenhaven, de mange æbletræer, hilse på gårdens dyr o.s.v. Der er lavet særlige skilte, du kan følge, hvor du kan læse om livet på gården og alle dens beboere.Produktion af vin siden 2006
Vinmarken er anlagt i 2004 på en sandleret skråning med meget kort vej til grundvandet. Markens beliggenhed tæt på havet, men i en afstand uden den salte luft, giver et enestående klima for vinstokkene året rundt. 

Del denne side

Opdateret af:

VisitOdder info@visitodder.dk
 

Kontakt

Adresse

Alrøvej 77,
8300 Odder

Telefon

+45 86551852

Fakta

  • Type

    • Vingård
    • Bryggeri

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.123976999
Latitude : 55.890446