Påskeferie ved OdderKysten

Du kan trække stikket ud og nyde et ophold på en af de mange campingpladser, som har åbent i påsken. 

Er du til indendørs hygge? Påskeferien giver et afbræk i hverdagen, som du passende kan bruge på Odder Bibliotek, hvor du og dine børn kan udfordre jeres kreative sanser med påskeklip. Du kan også hoppe i vandet i Odder Svømmehal eller Vandhalla i Hou.

Er du lækkersulten? Restaurationerne langs OdderKysten bugner med lækre påskemenuer, hvad enten du er til lam eller ej, så er der noget for en hver smag og pengepung. Er du på Alrø? Læg vejen forbi Den gamle købmandsgård og grisestalden: Alrø TraktørstedMøllegården eller Café Alrø for at smage de berømte tarteletter. 

Følg os på Facebook: www.faceboo... og smid gerne en kommentar, hvis du kender nogle gode tips til påskeferie aktiviteter i Odder og omegn.

Økologiens Have

Kom og klap en ged i Økologiens Have

Skærtorsdag den 18. april åbner Økologiens Have for denne sæson. 

Skattejagt Tunø Rundt

Skattejagt: Gå Tunø Rundt og få en medalje

Tag på skattejagt rundt på den smukke ø, svar på spørgsmål og gør dig fortjent til den speciallavede medalje.

Besøg det kreative værksted på børnebiblioteket i Odder

Påskepynt på Odder Bibliotek

I dagene op til påske står den på spændende påskepynt på børnebiblioteket, hvor du også kan dekorere forårsgrene. 

Spektrum Odder Svømmehal

Spektrum Odder Svømmehal

VI HAR DET HELE - Stort set hvad du ønsker, kan vi tilbyde dig i vores moderne svømmehal med nyrenoverede omklædningsrum og behagelige sauna-muligheder. - OMKLÆDNING PÅ STEDET Og der er selvfølgelig sørget for, at de små kan klædes af og på til deres møde med vandet i de lune omgivelser.

Eventyrskoven

Kom og få en sjov, hyggelig dag med leg, bevægelse, nærhed, eventyr, aktivitet, oplevelser og læring om natur og kultur.

Påskepynt, kyllinger, værtindegaver og unika

Besøg Dorthe Bent i galleriet i Den Gamle Station i Ørting og oplev påskeudstillingen med glas, maleri, bronzesmykker, påskepynt, kyllinger, værtindegaver og unika den 18.-22. april fra 10-15.

Cykelruter for hele familien

Cykelruter for hele familien

Hop op på jernhesten og nyd de naturskønne omgivelser i Odder og omegn.

Klik på overskriften, så har vi lavet nogle guidedeture til dig, som gerne vil være aktiv i din ferie og opleve naturen på tætteste hånd.  

Havørred

Fang frokosten

Mange kilometer kyststrækning byder på et spændende og varieret fiskeri. Havørredfiskeriet dominerer området, men også hornfisk, makrel, multer, ål og fladfisk lader sig overliste.

Her kan du fiske både på den åbne kyst og i fjorden, hvor der altid kan findes læ. 

Oplev 1980ernes største hits i musicalen Time of my Life

Musical: Time of my Life

Oplev de største 80’er hits i musical'en Time of my Life i Horsens Ny Teater

Frygt Fængslet

Frygt Fængslet: Nemesis

I påsken åbnes portene til den frygtindgydende kælder under FÆNGSLET. Tør du træde indenfor og finde ud af, hvilke skrækindjagende ting, der venter i mørket? 

Aqua Forum – Horsens' badeland

Med både et friluftsbad, en vandruchebane, et udspringsbassin, spa, motionsbassin og tylarie er Aqua Forum er et paradis for vandhunde i alle størrelser.

Habengut marked i Fængslet i Horsens

Habengut marked i Fængslet

Gå på jagt til Habenguts kæmpestore loppemarked  den 13. og 14. april i Fængslet i Horsens

Gå på opdagelse i "de gamle dage" på Industrimuseet

Oplev ”de gamle dage” på nært hold på Danmarks Industrimuseum og se, hvordan livet så ud for dine forældre, bedste- eller oldeforældre.

Fyelmose naturfiskepark

Fang din egen fisk hos Fyelmose Naturfiskepark

Besøg Fyelmose i ferien og få fangst på krogen i børnesøen, familiesøen eller den store naturfiskesø

Påskeferierundvisninger i Fængslet i Horsens

Påskeferierundvisninger i Fængslet

Kom med på rundvisning i fængselsmuseet i Horsens og få et unikt indblik i fængselslivet gennem 153 år.

racehal-gokart-barn

Tag børnene med i Racehall

Det kilder dejligt i maven på en dag med fart over feltet i Racehall. Du kan have børn helt ned til 90 cm med som passager i gokarten. 

Møllegården på Alrø

Påskebrunch på Møllegården

Nyd et lækkert måltid i Møllegårdens rustikke restaurant, der helt unikt er bygget op i en gammel (rengjort) grisestald.

Skærtorsdag den 13. April, Langfredag den 14. April og Påskelørdag den 15. April er der frokostbuffet med kolde og lune retter - Smag på sæsonens køkken: Gårdens Lam, spæde rabarber, søkogte rejer, krydret Christiansø sild, ramsløg, modne danske oste, påskeæg...   Restaurantens brunch serveres både Langfredag og Påskelørdag fra kl. 10-12.

Påsken i Fru Møllers Restaurant

Smag på sæsonens køkken: Påskefrokost  med kolde og lune retter til at dele rundt om bordet. Skærtorsdag fra 12-15, Langfredag og Påskelørdag fra 13-15
Restaurantens brunch serveres Langfredag og Påskelørdag fra kl. 10-12. Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset.  

Gårdsalg på Brandbygegaard

Nyhed: Økologisk gårdsalg fra vin- og bryghus

De leverer til flere Michelin-restauranter, men nu har du også mulighed for at få fingrene i nogle af de gode flasker fra Brandbygegaard. Gårdsalget åbner fredag den 19.4 kl. 16-18.

Malling Kro brunch

Påskebrunch med bobler på Malling Kro

På Malling kro er der dækket op til en stor, lækker og hyggelig søndags-brunch, med alt hvad hjertet begærer søndag den 20. april fra kl 10.30 - 13.00

Gå på opdagelse i gårdbutikkerne langs OdderKysten

Gårdbutikker - gå på opdagelse

Gå på opdagelse i OdderKystens mange hyggelige gårdbutikker og specialforretninger. Her finder du en bred vifte af specialiteter, der kan være med til at forsøde din hverdag. 

Påsken på Norsminde Kro

Lækker mad og afslappende ophold.

Feriehuse ved OdderKysten

Solskin, sommerdage med grill i den lukkede have og badedage på de nærliggende strande eller ild i pejsen og havudsigt indefra i vinterhalvåret - Odderkysten er altid et besøg værd.

Campingpladser ved Odder - foto Dancamps Ajstrup Strand

Campingpladser ved OdderKysten

Børn elsker at være på camping! Her er der frisk luft, nye legekammerater og masser af leg. Og I kan slappe helt af lige ved stranden, for alle campingpladserne ligger langs Odderkysten.

Oplevelser nær Odder

Oplevelser nær OdderKysten

Inden for en times kørsel finder du nogle af Jyllands største attraktioner.

Påske

Påskeferie i Danmark

Hold påskeferie i Danmark. Nyd foråret og tag for dig af de mange påskeaktiviteter, der finder sted rundt omkring i landet.