RaceHall

For børn og voksne

Som voksen kan du komme ud og give din bedste kammerat eller bedstefar baghjul - her har du muligheden. Børn helt ned til 90 cm kan få en tur i en twin gokart og børn på 120 cm kan køre i en gokart, der kan køre 70 km/t.

Voicehall

Prøv en ultimativ sangoplevelse, hvor du kan indspille en cd i et lydstudie. Skal du arrangere polterabend, blå mandag, fødselsdag, tøsetur, herretur eller andet spændende er dette en sjov oplevelse.

SkiArena

I RaceHall har du nu også mulighed for at stå på ski, og du kan virkelig prøve kræfter med med både ski og snowboards. Er du begynder eller øvet er underordnet, du kan her få en mægtig sjov oplevelse med både venner og familie, eller du kan øve dig i at få en bedre teknik inden vinterferien. RaceHall har altid et stærkt team af instruktører, der kan hjælpe dig og give vejledning fra start til slut.

The Diner

Hvorfor ikke slå vejen forbi den amerikansk inspirerede restaurant The Diner, som ligger på første salen i Racehall. Om du vil køre, stå på ski eller blot ønsker at nyde lækker amerikansk mad, så kan du mæske dig i lækre burgere og skylle ned med en Vanilla Coke, Millers eller en kølig Anchor fadøl. Og kender du den frække Oreo og coke Float shakes - i The Diner kan du virkelig nyde de gode varer fra USA.

Gratis med AarhusCARD

Med et AarhusCARD får du 10 minutters gratis drop in race. Voksenkarts: min. 150 cm.,  børnekarts min. 120 cm., Twin-Kart for personer under 120 cm. med min. højde 90 cm. 

Events hos Racehall

Hvem vil ikke gerne have den ultimative oplevelser af alle. RaceHall er specialister i store events. Mindste leje af hele banen er 12 karts. RaceHall har erfaring med at afvikle events for alle former for virksomheder samt private.

#racehall #visitaarhus

Åbningstider / Tidspunkter

02/01/2019 - 31/12/2019 Mandag - Søndag 10:00 - 20:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Hasselager Centervej 30
8260 Viby J

Telefon

+45 86280170

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant/Cafe
  • Type

    • Gokart

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.121410999
Latitude : 56.117373