VisitOdder
Smørrebrød på et bræt hos Folkebistroen i Odder

Spis dansk mad i Odder

Mormor-mad går aldrig af mode, og i Odder kan du få stegt flæsk, tarteletter og mange andre klassiske danske retter. Her er en oversigt over de bedste spisesteder, der serverer dansk mad som i de gode gamle dage eller med et moderne tvist.

Fra smørrebrød til økologiske færdigretter

Som frokost eller mellemmåltid er smørrebrødet Danmarks mest kendte stykke mad. Og det gør skam ikke noget, at det er højt belagt.

Fru Møllers Restaurant serverer lækre smørrebrød, hvor brødet er bagt af mel fra Fru Møllers Mølleri. Er du hellere til hjemmelavede delikatesser og ovnklare færdigretter, "som vor mor lavede dem", er Hou Mesterslagter et oplagt bud.

Det populære udflugtsmål Alrø rummer gode bud på skønne spisesteder. Her kan du få kæmpe tarteletter på Café Alrø og endda spise i en gammel grisestald på Møllegården.

Her er endnu flere spisesteder med dansk mad på menukortet.

 

* Bemærk, at stedet har vinterlukket.

Liste
Kort
Pige bærer tallerken med fiskefrikadeller ved Tunø Røgeri & Restaurant

Tunø Røgeri & Restaurant*

På første parket ved lystbådehavnen serverer Tunø Røgeri hjemmerøgede anretninger med et friskt, koldt glas hvidvin fra Mosel, som smager af sommer og lyse nætter.

Smoerrebroed tunoe mejeriet

Mejeriet Tunø*

Hos Mejeriet Tunø elsker de glade gæster, god stemning og godt til ganen. Der findes noget for enhver smag; her emmer det af aktiviteter, levende musik og gode oplevelser. På terrassen, med panorama-udsigt over havet, kræser de for jer med hjemmelavet mad af lokale råvarer - altid med den gode smag i centrum. 

Andet vi kan friste med?

Borddækning i restauranten hos Norsminde Kro

Restauranter

Mælk hældes i en kop cappuccino i mønster

Caféer

Stor burger hos Folkebistroen i Odder

Takeaway

Fad med sushi hos Thai Food Home

Smag på verden