VisitOdder
Pige griner i hængekøje på havnen i Tunø

8 gode legepladser i Odder

I Odder er der ikke langt til den nærmeste legeplads, og nogle er selvfølgelig bedre end andre. For at gøre det lettere for dig har vi her udvalgt 8 af de populæreste og allerfedeste legepladser.

Liste
Kort
Børn laver pynt ved Odder Bibliotek
01

Odder Bibliotek

Ved biblioteket er der plads til leg både indendørs og udendørs. Kombiner et besøg på biblioteket med en tur på legepladsen, der især er god til de mindste børn. Her er rutsjebane og vippedyr, og indenfor er der plads til hyggelæsning, leg og aktiviteter for børn især i ferierne.

Børn skater på skaterrampe ved Spektrum Odder
02

Bisgårdsvej

Omkring Spektrum Odder er der både skaterrampe, multibane til alverdens boldspil, petanquebaner, vippedyr og meget mere.

Legeplads med halm i Økologiens Have i Odder
05

Økologiens Have

I Økologiens Have er en skøn teltoverdækket halmlegeplads. Her kan alle boltre sig og springe rundt i halmen. Der er entré til haven.

Legeplads i Eventyrskoven i Torrild nær Odder
06

Eventyrskoven

Skoven er ikke en almindelig skov, men et unikt oplevelsessted med sansesti og naturlegeplads med gynger, vippe, balancebom og meget mere. Her fortælles gamle danske sagn og trylleeventyr på en sjov måde, og der er gode picnicfaciliteter med grillplads, shelter og bålplads. Der er entré til Eventyrskoven.

Pige griner i hængekøje på havnen i Tunø
07

Tunø Havn

Legepladsen og forhindringsbanen ved havnen på Tunø er både for børn og voksne. Tag et hvil i en hængekøje, mens de små poder slår sig løs på balancebomme, gynger og vipper.